İran'dan Kritik Türkiye Açıklaması: Her Zaman Türk Halkı ve Devletinin Yanında Yer Aldık, Alacağız - Son Dakika
Güncel

İran'dan Kritik Türkiye Açıklaması: Her Zaman Türk Halkı ve Devletinin Yanında Yer Aldık, Alacağız

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, ABD'nin Türkiye'ye karşı izlediği politikayı eleştirerek, "İran devleti ve halkı olarak her zaman Türk halkı ve devletinin yanında yer aldık, alacağız." dedi.

12.08.2018 00:07  Güncelleme: 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran devlet televizyonunda açıklamalarda bulunan Kasımi, "Türkiye yalnız değil. Türk halkı kendini yalnız hissetmesin. Daima Türklerin yanında olacağız ve yapabileceğimiz her türlü desteği hazırız" diye konuştu.

"ZORLA DEĞİŞTİRİLEMEZ"

Türkiye'nin sınırları dışından yapılan baskılara karşı mutlaka başarı sağlayacağını söyleyen İranlı Sözcü, "Milletlerin iradesi zorla ve baskıyla değiştirilemez" şeklinde konuştu.

İran'dan Kritik Türkiye Açıklaması: Her Zaman Türk Halkı ve Devletinin Yanında Yer Aldık, Alacağız

"İYİ BİR ORTAK OLABİLİRİZ"

Türkiye ve İran'ın oluşan yeni şartlarda birbirine gereken yardımı verebileceğini kaydeden Kasımi, "Birbirimize iyi ortak olabiliriz" diye konuştu.

"ZARİF DE DESTEK VERMİŞTİ"

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin Türkiye'ye yönelik başlattığı baskılara karşı Türkiye'nin yanında olduklarını duyurmuştu.

İran\'dan Kritik Türkiye Açıklaması: Her Zaman Türk Halkı ve Devletinin Yanında Yer Aldık, Alacağız

Son Dakika Güncel İran'dan Kritik Türkiye Açıklaması: Her Zaman Türk Halkı ve Devletinin Yanında Yer Aldık, Alacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement