İran Konsolosluğu Önünde Arbede - Son Dakika
Güncel

İran Konsolosluğu Önünde Arbede

İran Konsolosluğu Önünde Arbede

Mazlumder İstanbul Şubesi Başkanı ve üyeleri, İran'da uygulanan idam kararlarına tepki göstermek için İran Konsolosluğu önünde eylem yapmak istedi.

09.08.2016 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mazlumder İstanbul Şubesi Başkanı ve üyeleri, İran'da uygulanan idam kararlarına tepki göstermek için İran Konsolosluğu önünde eylem yapmak istedi. Polis ekipleri konsolosluk önünde eyleme izin vermedi.

Grup dağılmayınca polis ve göstericiler arasında arbede yaşandı.

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRKİSTANBUL-DHA

MAZLUMDER İstanbul Şubesi üyesi bir grup saat 1600 sıralarında İran'da 'Cihad ve Tevhid' isimli örgütle bağlantılı olduğu gerekçesiyle 20 kişinin idam edildiğini belirterek, Cağaloğlu'nda bulunan İran Konsolosluğu önünde eylem yapmak istedi. MAZLUMDER İstanbul Şubesi Başkanı Ramazan Beyhan, konsolosluk önünde basın açıklamasını okumak istedi. Ancak daha önceden konsolosluk önünde güvenlik önlemi alan polis, basın açıklamasının burada yapılmasına izin verilmeyeceğini, bunun için uygun yerin Saraçhane Parkı olduğunu söyledi. Bunun üzerine grupla polis arasında arbede yaşandı. MAZLUMDER İstanbul Şubesi Başkanı Ramazan Beyhan ve beraberindekiler polis tarafından konsolosluk önünden uzaklaştırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İran Konsolosluğu Önünde Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement