İran Sınırındaki Öğrencileri Sevindiren Yardım - Son Dakika
Güncel

İran Sınırındaki Öğrencileri Sevindiren Yardım

İran Sınırındaki Öğrencileri Sevindiren Yardım

Belliyurt Mahallesi İlköğretim Okulu Müdürü Erol Tunç'un girişimleri sonucu Ankaralı bir işadamı, 85 öğrenciye kıyafet yardımında bulundu.

21.01.2015 12:56  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın başkale İlçesi'nin İran sınırındaki Belliyurt Mahallesi İlköğretim Okulu Müdürü Erol Tunç'un girişimleri sonucu Ankaralı bir işadamı, 85 öğrenciye kıyafet yardımında bulundu.

Başkale'ye 40 kilometre uzaklıktaki Belliyurt Mahallesi İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilerinin yırtık ayakkabı ve elbiselerle okula geldiğini gören okul müdürü Erol Tunç, internet üzerinden işadamlarına ulaşmaya çalıştı. Ulaştığı Ankaralı bir işadamına öğrencilerin durumunu gösteren bilgileri gönderen Müdür Tunç'un yardım çağrısına olumlu yanıt geldi. İsminin açıklanmasını istemeyen işadamı, 85 öğrenciye iç çamaşırı, ayakkabı, mont, kazak gibi giysiler gönderdi.

Yardım kolilerini alan Okul Müdürü Tunç, öğrencilere yardım malzemelerini kendi elleriyle dağıttı. Öğrencilerin sevincinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Okul Müdürü Tunç, "Bu yardım bizim için çok önemliydi. Çünkü minik çocuklar kışın ortasında yırtık ayakkabı, kabansız olarak okula geliyordu. Yardım çağrımıza olumlu yanıt veren işadamımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İran Sınırındaki Öğrencileri Sevindiren Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement