İranlı Tırnakçılar Uşak'ta Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İranlı Tırnakçılar Uşak'ta Yakalandı

İranlı Tırnakçılar Uşak\'ta Yakalandı

Denizli, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar'da "Tırnakçılık" denilen 14 ayrı hırsızlık suçuna karışan, son olarak Uşak'taki bir alışveriş merkezinde aynı yöntemle suç işleyen biri kadın 2 İran uyruklu zanlı, polis tarafından yakalandı.

09.12.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar'da "Tırnakçılık" denilen 14 ayrı hırsızlık suçuna karışan, son olarak Uşak'taki bir alışveriş merkezinde aynı yöntemle suç işleyen biri kadın 2 İran uyruklu zanlı, polis tarafından yakalandı. Zanlıların el çabukluğuyla kasiyerin verdiği paranın bir kısmını çalma anı, işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Uşak'ta bir alışveriş merkezinde kasiyerin elinden aldıkları paralardan bir kısmını el çabukluğuyla çalan İran uyruklu O.B. (30) ve N.N. (24), şikayet üzerine incelenen güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde belirlendi. Kiraladıkları otomobille Uşak'ın Banaz ilçesine gittikleri tespit edilen O.B. ve N.N.'nin peşine düşen polis, şüphelileri Banaz ilçe girişinde yakaladı. Gözaltına alınan O.B. ve N.N.'nin Denizli'de 10, Isparta'da 2, Burdur ve Afyonkarahisar'da 1'er kez aynı yöntemle hırsızlık yaptığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerin ardından zanlılardan O.B., sevk edildiği mahkemece tutuklandı. N.N. adlı kadın zanlının ise bir soruşturma için Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İranlı Tırnakçılar Uşak'ta Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement