İrem Derici Şarkılarını Yosk İçin Söyledi - Son Dakika
Güncel

İrem Derici Şarkılarını Yosk İçin Söyledi

İrem Derici Şarkılarını Yosk İçin Söyledi

Türk pop müziği sanatçısı İrem Derici, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün (YOSK) organizasyonu ile Yalovalı hayranlarıyla buluştu.

28.08.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk pop müziği sanatçısı İrem Derici, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün (YOSK) organizasyonu ile Yalovalı hayranlarıyla buluştu. Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserde, O Ses Türkiye Yarışması ile ünlenen ve 'Kalbimin Tek Sahibine' isimli şarkısıyla bu yıla damga vuran başarılı popçu İrem Derici, bu kez en güzel şarkıları Yalova Ortopedikler Spor Kulübü için söyledi. Yalovalı hayranlarıyla bir araya gelen şarkıcının hayranları Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'nu hınca hınç doldurdu.

'Senin Benimle Zorun Ne Sevgilimö isimli şarkısı ile sahneye çıkan İrem Derici, sevilen eserleri Yalovalılar için söyledi. Çok sevilen şarkıları 'Bir miyizö ile 'Kalbimin Tek Sahibineö isimli şarkılarını da seslendiren şarkıcı, Yalova'da bulunmaktan keyif aldığını söyledi.

BENİM İÇİN DELİ DİYORLAR

Kulaklığındaki pil bitince ara veren şarkıcı, bu sırada hayranlarıyla sohbet etti. Derici, 'Şimdi şöyle bir şeye alışmış Türk dinleyicisi, izleyicisi. Samimiyetsizliğe. Hani şey vardır ya 'Beni sizler yarattınız?. Sanırım ben o kafadan olmadığım için sanıyorum deli diyorlar benim için. Popun Yıldız Tilbe'si diyorlar. Hatta ona tweet attım. Ne olur dedim parti kuralım. İktidara geliriz yaniö dedi.

Ayakkabılarını çıkararak şarkı söylemeye devam eden Derici, 'Kısa boylu bir Türk kadınıyım, bu durumla yüzleşmek durumundayımö diyerek konserine devam etti. Çıplak ayaklarla şarkı söyleyen şarkıcının performansı izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Yalova Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman konser sonunda genç şarkıcıya çiçek verdi. YOSK Başkanı Alparslan Erkoç ise yaptığı açıklamada müthiş bir konsere ev sahipliği yaptıklarını, kulüp olarak sadece sportif alanda değil, sosyal ve kültürel alanlarda da adından sıkça söz ettirdiklerini belirtti. Erkoç, 'Amacımız kentimizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza karşı halkımızın daha duyarlı davranarak, bilinçli hareket etmelerini sağlamaktırö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İrem Derici Şarkılarını Yosk İçin Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement