Irina Shayk'ın Yeni Sevgilisi Aktör Bradley Cooper - Son Dakika
Spor

Irina Shayk'ın Yeni Sevgilisi Aktör Bradley Cooper

Ronaldo'dan ayrılan Irina Shayk'ın kısmeti açıldı. Adı birçok isimle anılan güzel model, şimdi de ünlü oyuncu Bradley Cooper'la birlikte aşk yaşıyor.

24.04.2015 15:13  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ronaldo'dan ayrılan Irina Shayk'ın kısmeti açıldı. Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Christiano Ronaldo ile beş yıl süren ilişkisini bitiren Irina Shayk hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

29 yaşındaki Shayk'ın bir süre önce manken Suki Waterhouse ile ilişkisini bitirdiği konuşulan aktör Bradley Cooper ile flört ettiği ileri sürüldü. 40 yaşındaki Cooper ile Shayk geçtiğimiz Çarşamba günü Broadway'de birlikte görüntülendi. İkilinin Broadway'de perde açan Finding Neverland adlı gösteriyi birlikte izlediği ileri sürüldü.

BİRKAÇ HAFTADIR BİRLİKTELER

Bir iddiaya göre Irina Shayk ve Bradley Cooper ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştı. İkili birkaç haftadır da birlikte vakit geçiriyor. Bradley Cooper'ın bir süredir birlikte olduğu İngiliz model Suki Waterhouse ile yollarını ayırdığı ileri sürülmüştü. Ancak ikiliyi geçtiğimiz haftalarda Coachella Müzik Festivali'nde birlikte görülünce bu kez de barıştıkları yolunda iddialar ortaya atıldı.

5 YIL AŞK YAŞAMIŞLARDI

Irina Shayk ile 5 yılı aşkın süredir birlikte olduğu Christiano Ronaldo da bu yılın başlarında ilişkilerini bitirdiklerini açıkladı. Ronaldo'nun Shayk'ı aldattığı da ileri sürülenler arasında.

Irina Shayk\'ın Yeni Sevgilisi Aktör Bradley Cooper
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Irina Shayk'ın Yeni Sevgilisi Aktör Bradley Cooper - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • irina: Çok güzel kız maşallah 13 20 Yanıtla
  • rrr: ırınayı gercekte görsek nasıldır acaba. batumda ukraynalı bir kız görmüştüm ve kızın karşısında konusmak cok zor oldu resmen aklımı aldı. bu ırına nasıldır acaba. arkadaslar gürcü kızları bile bizimkilerden emin olun güzel ve kaprissiz. biz türk kızlarını cekmek zorunda degiliz. ben rus veya ukraynalıyla evlenmeyı düsünüyorum. hayırlısı 12 15 Yanıtla
  • topaloğlu: nihat doğan reddetti , kızcağız ne yapsın cooper'a yapıştı 11 10 Yanıtla
  • :: bu kızda da maşallah biz dönüm ağız var 11 6 Yanıtla
  • Voyagercarrabiene: O nu bende severim , ama bir kere .. .. Huh bir de oyle at gibi gulumsemesin yeter, suratin neredeyse tamami dudak ... 6 3 Yanıtla
  • 1: Parayi veren dudugu calar 8 0 Yanıtla
  • V: Bu insan mi lan :) 3 3 Yanıtla
  • MS: Daldan dala 4 0 Yanıtla
  • Kubilay: Senin özerine kadın tanıyamadım aşımmmmmmmmmmmmm 1 2 Yanıtla
  • .......: Ronaldo mu messsi mi.. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement