İş Adamı Aydın, Memleketine Huzurevi Yaptıracak - Son Dakika
Yerel

İş Adamı Aydın, Memleketine Huzurevi Yaptıracak

İş Adamı Aydın, Memleketine Huzurevi Yaptıracak

İstanbul'da yaşayan iş adamı Alper Aydın, memleketi Suşehri'ne anne babasının adına huzurevi yaptırmak için çalışmalara başladı.

06.08.2014 12:39  Güncelleme: 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşayan iş adamı Alper Aydın, memleketi Sivas'ın Suşehri ilçesine anne-babasının adına huzurevi yaptırmak için çalışmalara başladı.

Taşköprü Mahallesi'nde Suşehri Özel İdaresi'ne ait 14 dönüm arsaya huzurevi yaptırmak için ilgili kurumlara başvuruda bulunan Aydın, AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ile arsayı inceledi.

Aydın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "AK Parti İlçe Başkanımız Rüstem Yüce'den bu konuyla ilgili teklif aldık ve teklifi tereddütsüz kabul ettim. Gerekli resmi yazışmalar tamamlandıktan sonra inşaat çalışmalarına kısa sürede başlayacağız çünkü bu bölgede böyle bir huzurevinin olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Huzurevlerinde kalanları fırsat buldukça ziyaret ettiğini belirten Aydın, "Rabbim inşallah bu hizmeti yapmayı bize nasip edecektir. Anne ve babamın ismini de bu huzurevinde yaşatmayı arzuluyorum" diye konuştu.

Milletvekili Turan da Suşehri ve çevresinde huzurevine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "İlgili Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde olumlu sonuçlar aldık. 100 yataklı huzurevi yapılacak. Huzurevini yapacak Suşehrili iş adamımız Alper Aydın kardeşimiz de bunu yapacağını taahhüt etti. Yapılacak bu huzurevinde sadece Suşehri'den değil, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerimizden gelecek yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarımızın kalmasını arzuluyoruz" ifadelerini kullandı.

Turan, "Bu yatırım, gerek inşaat sürecinde gerekse faaliyet aşamasında birçok kişiye istihdam imkanı sağlayacak, Suşehri ekonomisine katkı sağlayacaktır. Alper Aydın kardeşimizin bizden tek talebi, anne ve babasının isminin bu huzurevinde yaşatılmasıdır. Biz de bu konuda gereğini yapacağız" dedi.

Yüce ise "Huzurevi konusundaki teklifimizi Alper Aydın kardeşimize yaptığımızda kendisi hemen kabul etti. AK Parti iktidarı döneminde Suşehri ilçemiz hep ilkleri yaşadı. Bundan böyle de AK Parti iktidarıyla yaşamaya devam edecektir. Huzurevinin yapılması konusunda bizlere yardımcı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem'e, Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz'a, bölge milletvekilimiz Ali Turan ve diğer milletvekillerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Adamı Aydın, Memleketine Huzurevi Yaptıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement