Kayserili İş Adamı, Cumhurbaşkanı İçin Gözyaşı Döktü - Son Dakika
Güncel

Kayserili İş Adamı, Cumhurbaşkanı İçin Gözyaşı Döktü

Kayseri Ticaret Odası'nın meclis toplantısında konuşan Kayserili iş adamı, gözyaşı içinde Cumhurbaşkanı Gül'ün harcanmaması gerektiğini söyledi.

29.04.2014 19:54  Güncelleme: 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) Nisan ayı meclis toplantısında konuşan Kayserili işadamı Faruk Çarşıbaşı, gözyaşı dökerek, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün harcanmaması gerektiğini söyledi.

KTO Nisan ayı meclis toplantısı ilginç görüntülere sahne oldu. Toplantıda, söz alan Kayserili işadamı Faruk Çarşıbaşı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tekrardan aday olmasını istediğini söyleyerek gözyaşı döktü. Çarşıbaşı, "Dünyada her yıl yüzde 10 suçun arttığı bir yerde insanın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Bu kadar insanın ön plana çıktığı bir dönemde yetişmiş bir insan Abdullah Gül Bey'den söz etmeden geçmek herhalde mümkün değil. Kayseri'nin de bu konudaki hassasiyetinin ön planda olduğunu düşünerek, böyle duygularımı sizlerle paylaşmak istedim. İş aleminin istikrarı için Abdullah Gül aday olmalı diyorum. Duruşu ile ağır başlılığı ile misyonu ve vizyonu ile her şeyden önemlisi örnek bir insan oluşu, tecrübe ve bilgi birikimi Başbakanın tabiri ile ustalık dönemi ile aday olmalıdır. Biz başarıyı böyle yakaladık ve böyle sürmelidir. Abdullah beyler kolay yetişmiyor. Onları bir çırpıda harcamamalıyız" dedi.

Kendini fazla tutamayarak ağlamaya başlayan işadamı Faruk Çarşıbaşı, "Tayyip bey bu oyuna gelmemelidir. Tornacı Ahmet Hamdi Gül'ün oğlu kaptan reisin oğlundan rahatsız olanlara fırsat vermeyelim" dedi. 

Kayserili İş Adamı, Cumhurbaşkanı İçin Gözyaşı Döktü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayserili İş Adamı, Cumhurbaşkanı İçin Gözyaşı Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement