İş Adamı Dinç Bilgin'in Yurt Dışı Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

İş Adamı Dinç Bilgin'in Yurt Dışı Yasağı Kaldırıldı

Etibank’ın eski sahibi Dinç Bilgin ve oğlu Önay Şevket Bilgin'inde aralarında olduğu 11 eski Etibank yöneticisinin yargılandığı davada mahkeme Bilgin, oğlu Önay Şevket Bilgin ve Şükrü Karahasanoğlu’nun yurtdışına çıkış yasaklarını kaldırdı.

18.07.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etibank'ın eski sahibi Dinç Bilgin ve oğlu Önay Şevket Bilgin'inde aralarında olduğu 11 eski Etibank yöneticisinin yargılandığı davada mahkeme Bilgin, oğlu Önay Şevket Bilgin ve Şükrü Karahasanoğlu'nun yurtdışına çıkış yasaklarını kaldırdı.

TMSF tarafından el konulan Etibank'ın eski sahibi Dinç Bilgin ile bankanın 11 eski yöneticisi hakkında 'Bankalar Kanunu'na muhalefet' suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya Dinç Bilgin'in oğlu Önay Şevket Bilgin'inde aralarında bulunduğu 5 tutuksuz sanık, BDDK ve sanık avukatları katıldı.

Duruşmada söz alan sanık avukatları bilirkişi raporunun yakın zamanda kendilerine ulaştırıldığını ifade ettiler. Bilirkişi raporunu detaylı şekilde inceleyemediklerini belirten avukatlar raporu incelemek üzere süre talep ettiler.

Duruşmada söz alana Dinç Bilgin, oğlu Önay Şevket Bilgin ve Şükrü Karahasanoğlu'nun avukatları, müvekkillerinin yurtdışı çıkış yasaklarının kaldırılmasına yönelik taleplerini tekrarladıklarını belirtti.

Mahkeme Dinç Bilgin, Önay Şevket Bilgin ve Şükrü Karahasanoğlu'nun duruşmalara katılım göstermesi ve geçici olarak kaldırılan yurt dışı çıkış yasaklarına riayet etmelerini göz önüne alarak haklarındaki yurt dışı çıkış yasağının kaldırılmasına hükmetti. Oy çokluğuyla alınan ara karara üye hakim Akif Akbulut, sanıkların yurt dışı çıkış yasaklarının nihai hüküm ile birlikte değerlendirilmesi yönünde görüş bildirerek muhalefet şerhi koydu.

Mahkeme avukatların bilirkişi raporunu detaylı olarak incelemeleri için süre vererek duruşmayı erteledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İş Adamı Dinç Bilgin'in Yurt Dışı Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement