İş Adamları "Adana Ekonomi Platformu"Nu Kurdu - Son Dakika
Yerel

İş Adamları "Adana Ekonomi Platformu"Nu Kurdu

İş Adamları "Adana Ekonomi Platformu"Nu Kurdu

Adana’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri Adana Ekonomi Platformu adı altında güç birliği oluşturdu.

23.11.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri Adana Ekonomi Platformu adı altında güç birliği oluşturdu.

STK başkanları Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, ev sahipliğinde toplandı. Toplantıya Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) Başkanı Sefa Noyaner, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Suat Yahşi katıldı.

Toplantıda başkanlar, Adana'nın geleceği ve sorunlarını masaya yatırırken Adana'nın ekonomik faaliyetler açısından 2023 yılında bulunması arzu edilen hedeflerin belirlenmesine katkı sağlamak; bu hedeflere ulaşmak için de kentteki ortak aklı harekete geçirerek gerek yerel yönetimler gerekse merkezi hükümet nezdinde etkin bir birliktelik oluşturarak hedeflere en hızlı biçimde ulaşmak için ortak paydanın Adana olduğu konularda birlikte çalışma kararı aldılar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Adamları 'Adana Ekonomi Platformu'Nu Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement