İş Adamları Almanya'daki Mücevher Fuarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

İş Adamları Almanya'daki Mücevher Fuarına Katıldı

Konya Ticaret Odası üyesi 24 kişilik heyet, dış ticareti geliştirme faaliyetleri çerçevesinde Münih-2015 Kuyumculuk ve Mücevher Fuarına katıldı.

04.03.2015 11:33  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Ticaret Odası (KTO) üyesi 24 kişilik heyetin, dış ticareti geliştirme faaliyetleri çerçevesinde Münih-2015 Kuyumculuk ve Mücevher Fuarı'na katıldığı bildirildi.

KTO'dan yapılan açıklamaya göre, ziyaret organizasyonu kapsamında heyet Münih Ticaret Odası'nı da ziyaret etti. Altın, mücevherat ve saat imalatı toptan, perakende ticareti yapan 20. Meslek Komitesi'nden heyet dünya çapında bir çok toptancı ve perakendeci değerli taş ve mücevher üreticilerinin buluşturulduğu fuarda en son moda tasarımlarını görme fırsatı buldu.

Heyet, üretim teknolojisi ile ilgili gelişmeleri yerinde inceleyerek katılımcı firmalarla iş görüşmeleri yaptı.

Fuar ziyareti ve üyelerinin yurt dışı fuarlarının katılımları  ile ilgili bir değerlendirme yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, daralan dünya pazarında yeni pazarlar bulmanın fuarlardan geçtiğini, bu nedenle üyelerinin yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılımlarını sağlamak için büyük çaba harcadıklarını belirtti.

Öztürk, "Konya Ticaret Odası üyelerinin yeni pazarlara açılmasında Almanya fuarları önemli bir rol oynamaktadır. Bu fuarları üyelerimiz ve Konya için dünyaya açılan kapı olarak görmekteyiz. Almanya'da düzenlenen fuarlara katılarak, hem tüm dünyadan firmalarla Konyalı firmaları bir araya getiriyoruz. hem de Konya'nın fuarcılık merkezi olma yolunda tecrübelerimizi artırıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Adamları Almanya'daki Mücevher Fuarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement