İş Adamları Başkan Çakır'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İş Adamları Başkan Çakır'ı Ziyaret Etti

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği yöneticileri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

27.10.2014 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği yöneticileri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yönetim kurulu toplantısını Malatya'da yapan İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkan Rıdvan Mertöz ve yönetim kurulu üyeleri, Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Çakır, Mertöz ve yönetim kurulunun ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, "Büyük firma ve kuruluşların genelde bu tür toplantılarını Ankara veya İstanbul gibi büyükşehirlerde gerçekleştiriyor. Biraz da Anadolu'nun ne yaptığını bilmek gerekiyor. Hem sektörün potansiyelini hem de şehirlerin kültürlerini yakından görmek gerekiyor. Malatya'da sizleri görmek bizleri mutlu ediyor. Malatyamız gerçekten kalkınan ve gelişen illerden bir tanesi. Ama bu gelişmesini daha da hızlandırması gerekiyor.  Bölgede artık çekim merkezlerinin, illerinin olması gerekiyor. Biz de buna talibiz ve bunun için çaba sarf ediyoruz" ifadesini kullandı.

Mertöz ise Malatyalı olduğunu ve lise eğitimine kadar Malatya'da eğitimini sürdürdüğünü belirtti.

Birlik olarak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda toplantı yaptıklarını dile getiren Mertöz, şunları kaydetti:

"Bu vesileyle de başkanımızı görmeden gitmeyelim dedik. Şehrimiz büyükşehir oldu. Sizler Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinizi başarıyla sürdürüyorsunuz. Büyükşehir belediyesi olarak çalışmalarınız yüzümüzü ağartıyor. Çok güzel hizmetler yapıyorsunuz. Mayıs ayında İstanbul Sanayi Odası'nı Malatya'ya getireceğiz. Yüz kişilik bir sanayici ordusuyla çıkartma yapacağız."

Çakır, ziyaret sırasında misafir heyete kuru kayısı ikram ederken, İDDMİB Yönetim Kurulu da Başkan Çakır'a  çini plaket takdim etti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Adamları Başkan Çakır'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement