İş Adamlarından Ortaca Belediyespor'a Tam Destek - Son Dakika
Yerel

İş Adamlarından Ortaca Belediyespor'a Tam Destek

İş Adamlarından Ortaca Belediyespor\'a Tam Destek

Muğla Amatör Süper Ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkan Ortaca Belediyespor'a yardım maçalı düzenlenen etkilikte iş adamları takıma 400 bin TL katkı sağladı.

12.06.2015 09:55  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Amatör Süper Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkan Ortaca Belediyespor'a yardım maçalı düzenlenen etkilikte iş adamları takıma an 400 bin TL katkı sağladı.

Etkinliğe Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Haluk Türkoğlu, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Dalyan Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Üsteğmen Emre Altan, Belediye Meclis Üyeleri, Spor Kulübü Başkanı Metin Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çok sayıda Ortacalı işadamlarının katıldığı yemekte davetliler keyif dolu saatler geçirdi.

Belediye Başkanı Hasan Karaçelik'in yaptığı açılış konuşmasında; "Burada olmamızın sebebi şampiyon Ortaca Belediye Spor'dur. Burada bulunan dostlarımız bu tür yemekleri iki üç ayda bir yapmamızı istediler, inşallah yaparız Bildiğiniz gibi her şeyin bir vesilesi var. Ortaca Belediye Spor kurulduğu günden beri başarıya susamış bir kulüp. Ortacamızın adını Türkiye'de ve diğer illerde duyurmak için mücadele etmiş bir kulüptür. Son altı yedi yılda çok büyük başarılara imza attık. Ortaca Spor artık Türkiye de konuşulan bir kulüptür. Biz sadece futbolda sekiz kategoride mücadele ediyoruz. U17 bin altı yüz kulüp arasından sıyrılıp, geçtiğimiz ay Türkiye dördüncüsü oldular. Gerçekten bir sürü para versek bu kadar reklam yapamayız. Bu başarılara imza atan başta Ortaca Spor kulübü başkanına ve yönetimine Antrenörlerimize sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Üç yıl üst üste kıl payı kaçırdığımız Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) bu yıl yükseldik. BAL Ligi'nde şampiyon olmasını arzuladığımı söylemek isterim. Tabii ki bunun çok ciddi bir maliyeti var. Burada Ortaca'nın gönül dostları ile birlikte bir yemek yiyelim ve Ortaca Belediye Sporun çıktığı bu yerden indirmemek içinde sizlerin desteğini bekliyorum. ve yapacakları bu katkılarından dolayı tüm iş adamlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Ortaca Belediye Spor, bir markadır. Ortaca Belediye sporda altyapısı olan bir ilçedir. Bizler bulunduğumuz gereği gelip geçiciyiz. Ama Ortaca Belediye Spor 30 yıl önce de vardı; daha da devam edecektir. Ortaca Belediyesi olarak maddi ve manevi desteğimizi esirgemeyeceğiz" dedi

"YENİ BAŞARILAR İÇİN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Ortaca Belediye Spor Başkanı Metin Yıldırım da, "Ortaca Belediye Spor takımı olarak üç yıldır kıl payı bal ligini kaçırıyorduk. Ortaca Spor yönetimi sözünü tuttu. Amatör Super Lig'de takımımız şampiyon oldu. Takımımıza desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Hasan Karaçelik'e, Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ederim. Kaymakamımız, odalarımız ve işadamlarımıza da teşekkür ediyorum. Ortaca'da para kazanan arkadaşlarımız Ortaca Belediye Spora yardım ederse BAL Ligi'nde de şampiyon olmamız kaçınılmaz olacaktır. Biz Ortaca Belediye spor'un BAL Ligi'nde de başarılı olacağını inanıyoruz. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen yemek geç saatlere kadar devam etti. Yemeğe katılanların yüzlerinde destek mutluluğu vardı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Adamlarından Ortaca Belediyespor'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement