İş Aramaya Giden Gencin Parasını Gasp Ettiler - Son Dakika
Güncel

İş Aramaya Giden Gencin Parasını Gasp Ettiler

İş Aramaya Giden Gencin Parasını Gasp Ettiler

Adana'da, iş aramak için Ankara'ya gidecek 18 yaşındaki Yılmaz Alkan'ın önü, otogar yakınlarında iki kişi tarafından kesildi.

12.09.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, iş aramak için Ankara'ya gidecek 18 yaşındaki Yılmaz Alkan'ın önü, otogar yakınlarında iki kişi tarafından kesildi. 29 yaşındaki Şehmuz O. ve 19 yaşındaki  Şehmuz O., bıçakla tehdit ettikleri Alkan'ın cebinde bulunan 85 liranın 80 lirasını gasp edip, 5 lirayı da "Minibüs parası yaparsın" diyerek geri verdi.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre iş aramak için Ankara'ya gitmek isteyen Yılmaz Alkan, Celal Bayar Köprülü Kavşağı altına geldi. Otogara gitmek için minibüs beklemeye başlayan Alkan'ın yanına yaklaşan Orhan M. ile Şehmuz O, para istedi. Alkan da üzerinde para olmadığını söyleyip uzaklaşmaya çalıştı. Alkan'ın yolunu kesen Orhan M. bıçak çıkartıp, "Paraları ver yoksa seni öldürürüz" diyerek tehdit etti. Parası olmadığını söyleyen Alkan'ın üzerine arayan Şehmuz O., cebindeki 85 lirayı aldı. Orhan M., paranın 80 lirasını gasp etti, 5 lirasını da 'Minibüs parası yaparsın' diyerek geri verip arkadaşlarıyla birlikte kaçtı. İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, Orhan M. ile Şehmuz O.'yu yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, götürüldükleri Adana Emniyet Müdürlüğü'nde Yılmaz Alkan tarafından teşhis edildi. Sorgularında suçlamayı kabul etmeyen zanlılar, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

POLİS YARDIM ETTİ

İfadesinden sonra, Ankara'ya çalışmaya gitmek için yola çıktığını, olay nedeniyle otobüsü de kaçırdığını söyleyen Yılmaz Alkan'a polis sahip çıktı. Polisler kendi aralarında para toplayıp, Alkan'ın Ankara'ya gitmesini sağladı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İş Aramaya Giden Gencin Parasını Gasp Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement