İş Bankası ile Türk Telekom'dan "Ücretsiz İnternet" İş Birliği - Son Dakika
Güncel

İş Bankası ile Türk Telekom'dan "Ücretsiz İnternet" İş Birliği

Türkiye İş Bankası ile Türk Telekom Grubu'nun İnternet erişimi iş birliği kapsamında mobil bankacılık uygulaması İşCep kullanıcıları, 5 bine yakın TTNET WiFi noktasında aylık 300 dakika ücretsiz İnternet hizmetinden faydalanabilecek.

28.10.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Bankası ile Türk Telekom Grubu'nun İnternet erişimi iş birliği kapsamında mobil bankacılık uygulaması İşCep kullanıcıları, 5 bine yakın TTNET WiFi noktasında aylık 300 dakika ücretsiz İnternet hizmetinden faydalanabilecek.

İş Bankasından yapılan açıklamaya göre, bankanın 250 şubesinde de Türk Telekom Grubu'nun altyapısı ile sunduğu YöneTT WiFi hizmeti, İş Bankası müşterilerinin kullanımına sunulacak.

YöneTT WiFi ile İş Bankası müşterileri şubelerde cep telefonu, tablet, dizüstü bilgisayar gibi cihazları ile WiFi üzerinden İnternet'e hızlı, kolay ve sınırsız şekilde bağlanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran, İşCep aracılığıyla müşterilerin hayatını her geçen gün daha da kolaylaştırmak için yenilikler geliştirdiklerini belirterek, "İşCepli olmanın ayrıcalığını şimdi de 5 bine yakın noktada ücretsiz İnternet hizmeti ile yaşatıyoruz. Dijitalleşme artık günlük hayatımızın vazgeçilmez bir unsuru ve İnternet'e erişim en önemli konulardan biri. Bunun için İş Bankası olarak müşterilerimizin İnternet'e erişimini de kolaylaştırıyoruz. Proje, yakın iş birliği içinde çalıştığımız Türk Telekom Grubu'nun ve teknoloji iştirakimiz Softech'in ciddi emekleriyle hayata geçirildi" ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar ise yeni nesil teknolojileri ve ayrıcalıklı hizmetleriyle tüm şirketlerin yanında olduklarını vurgulayarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu kapsamda İş Bankasının, Türk Telekom Grubu teknolojileriyle müşterilerine daha da zenginleşen hizmetler sunması, bizim için mutluluk verici. Bu iş birliği ile İş Bankası müşterileri, Türk Telekom Grubu'nun kurumsal müşterilerine sunduğu uçtan uca YöneTT WiFi hizmeti ile benzerlerinden çok daha hızlı ve daha gelişmiş WiFi hizmetinden faydalanabilecekler.

Bu hizmet sayesinde İş Bankası müşterileri, tüm altyapısı ve uç cihazları Türk Telekom Grubu tarafından yönetilen WiFi hizmetinden, bankaya özel tasarlanmış ekranlar üzerinden güvenli ve ücretsiz yararlanabilecekler."

Hizmetten nasıl yararlanılacak

Açıklamada yer alan bilgilere göre, İşCep kullanıcılarının, 5 bine yakın TTNET WiFi noktasında ücretsiz İnternet hizmetinden faydalanabilmeleri için son 1 ay içinde İşCep'e girmeleri yeterli oluyor.

İşCep kullanıcıları, bilgisayar ya da mobil cihazlarının kablosuz ağlar seçeneğinden TTNET WiFi ağını seçtiklerinde açılan ekranda "İşCep Kullanıcısıyım" butonuna tıklayarak giriş ekranına ulaşabilecek.

TC Kimlik Numarası, cep telefonu numarası ve cep telefonlarına SMS olarak iletilen onay kodunu giren kullanıcılar, böylelikle aylık 300 dakika ücretsiz İnternet hizmetinden yararlanmaya başlayabilecek.

YöneTT WiFi ile İş Bankasının 250 şubesinde de bankanın müşterisi herkes bilgisayar ya da mobil cihazlarının kablosuz ağlar seçeneğinden "İşCep WiFi" ağını seçtiklerinde açılan ekranda TC Kimlik Numarası, cep telefonu numarası ve cep telefonlarına SMS olarak iletilen onay kodunu girerek, sınırsız ve ücretsiz İnternet hizmetinden yararlanabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İş Bankası ile Türk Telekom'dan 'Ücretsiz İnternet' İş Birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement