İş Bankası Yatağan Şubesi, 91. Yaşını Özçekimle Kutladı - Son Dakika
Yerel

İş Bankası Yatağan Şubesi, 91. Yaşını Özçekimle Kutladı

İş Bankası Yatağan Şubesi, 91. Yaşını Özçekimle Kutladı

Türkiye İş Bankası 91. Yaşını kutluyor.

27.08.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Bankası 91. Yaşını kutluyor. Bankanın 91. Kuruluş yıl dönümü Muğla'nın Yatağan ilçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile kutlandı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası olan Türkiye İş Bankası 91. Yılını kutluyor. Cumhuriyet'in kurulmasından yaklaşık dört ay sonra temelleri atılan Türkiye İş Bankası, 91. kuruluş yıldönümünü Yatağan'dan Atatürk heykeline çelenk sunarak kutladı. Şube Müdürü Hatice Kaftan ve beraberindeki banka çalışanları tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu ve saygı duruşunda bulunuldu. Banka çalışanları saygı duruşu ve çelenk sunulmasının ardından özçekim (selfie) yaparak anı ölümsüzleştirdiler.

Anıta çelenk sunulmasının ardından bir açıklama yapan Türkiye İş Bankası Yatağan Şube Müdürü Hatice Kaftan, Mustafa Kemal Atatürk'ün İş Bankası için belirlediği misyonu 91 yıldır hiç aksatmadan sürdürdüklerini belirterek; "91. Yıl dönümümüz için tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de Atatürk anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulunduk. Hepimiz böyle bir günde İş Bankası'nın birer ferdi olduğumuz için mutluyuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla kurulan bir bankada çalışmaktan büyük şeref duyuyoruz. İş Bankası Türkiye'de ilklerin bankasıdır, bu nedenle her zaman vatandaşların, esnafların yanındadır, 91. Yılımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Bankası Yatağan Şubesi, 91. Yaşını Özçekimle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement