İş Bankası Yeşilyurt Özel Bankacılık Şubesi açıldı - Son Dakika
Güncel

İş Bankası Yeşilyurt Özel Bankacılık Şubesi açıldı

İş Bankası Yeşilyurt Özel Bankacılık Şubesi açıldı

Özel bankacılık müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan bu şubelerde profesyonel bir kadro ile üst düzey standartlarda, kişiye özel finansal çözümler sunuluyor.

10.04.2017 14:50  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Bankası; İstanbul Yeşilyurt Özel Bankacılık Şubesi ile özel bankacılık ihtisas şubelerine bir yenisini daha ekledi. Böylece bankanın İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya'da bu alanda faaliyet gösteren şube sayısı 14 oldu.

Yeşilyurt Özel Bankacılık Şubesi'nde müşteriler, İş Bankası'nın "Privia" markası altında sunulan tüm ürünlerine tek bir merkezden ulaşabilecek. Ayrıca günlük piyasa dinamiklerini yakından takip eden müşteri ilişkileri yöneticileri aracılığıyla risk profillerine uygun olarak tasarlanmış ve geniş bir yelpazede sunulan mevduat, özel sektör tahvili, yatırım fonları ve türev ürünleri içeren finansal ürün seçeneklerinden faydalanabilecekler. Müşteriler, tüm İş Bankası özel bankacılık ihtisas şubelerinde olduğu gibi yatırımlarında dilerlerse İş Portföy Yönetimi A.Ş.'nin portföy yönetimi hizmetinden yararlanarak, finansal piyasalardaki fırsatları kolay ve güvenli bir şekilde değerlendirme imkanı da bulabilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Bankası Yeşilyurt Özel Bankacılık Şubesi açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement