İş Dünyası Sığacık'ta Balığa Çıktı - Son Dakika
Spor

İş Dünyası Sığacık'ta Balığa Çıktı

İş Dünyası Sığacık\'ta Balığa Çıktı

Turkcell Platinum Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda, Teos Marina'dan Sığacık sularına tekneyle açılan iş adamları büyük balık avına çıktı.

24.09.2016 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Platinum Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda, Teos Marina'dan Sığacık sularına tekneyle açılan iş adamları büyük balık avına çıktı.

Turnuva kapsamında, iş dünyasının önde gelen isimlerinden Gökhan Çarmıklı, Mahmut Özgener, Can Kestelli, Erkut Soyak, Turgut Konukoğlu, Suat Evren, Murat Aslan ve Necmettin Tüfekçi'ye ait teknelerin de aralarında bulunduğu 33 balıkçı teknesi denize açıldı.

Seferihisar, Urla, Alaçatı ve Çeşme'de oltayla büyük balık avına çıkan katılımcılar, kuvvetli rüzgar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.

Katılımcılardan Mahmut Özgener'in saha dışında tuttuğu 50 kilogramlık Bluefin Orkinos karaya gelen tek balık oldu.

Suat Evren ise yakaladığı 14 kilogramlık kılıçbalığını "yakala-bırak" kategorisinde saldığı için günün tek puan alan katılımcısı oldu.

Turnuvanın son günü olan 25 Eylül Pazar sabah saatlerinde tekrar denize açılacak ekipler, oltalarını 15.30'da sudan çıkaracak.

Marinaya dönen teknelerden çıkan balıklar, tartıldıktan sonra hakem kararları açıklanacak ve kazananlar için ödül töreni ve kutlama yemeği düzenlenecek.

Turkcell Platinum'un sponsor olduğu turnuva, Seferihisar'a bağlı Sığacık açıklarında düzenleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İş Dünyası Sığacık'ta Balığa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
    14:45 Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Portekiz'de düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.


Advertisement