İş Dünyası Üniversite Adaylarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

İş Dünyası Üniversite Adaylarıyla Buluşuyor

İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri, otomotivden sinemaya, spordan bilişime uzanan geniş bir yelpazede iş dünyasının önde gelen isimlerini aday öğrencilerle buluşturacak.

30.06.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1-7 Temmuz arasında Ayazağa Yerleşkesinde gerçekleştirilecek "İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri", hayali İTÜ olan binlerce öğrenciyi ağırlayacak. Etkinlik bu yıl yeni bir kimliğe de bürünerek, iş hayatının profesyonelleriyle aday öğrencileri bir araya getirecek. Hepsi İTÜ mezunu olan isimler, hem iş dünyasının merak edilenleri hem de kariyeri yönlendirmede ipuçları vermek üzere İTÜ adaylarıyla söyleşiler gerçekleştirecek.

Aday öğrencilerle buluşacak isimler şöyle:

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer (1 Temmuz Çarşamba), M6 Film CEO'su & Yapımcı Mehmet Altıoklar (2 Temmuz Perşembe), Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan (3 Temmuz Cuma), İnternet Geliştirme Kurulu Başkanı Serhat Özeren (4 Temmuz Cumartesi), Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar (6 Temmuz Pazartesi), Migros Genel Müdürü Özgür Tort (7 Temmuz Salı), Ülker İçecek İş Birimi Başkan Yardımcısı Tuncer Akgün (7 Temmuz Salı)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Dünyası Üniversite Adaylarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement