İş Dünyasının Antalya Devlet Konservatuvarı'na Desteği Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

İş Dünyasının Antalya Devlet Konservatuvarı'na Desteği Devam Ediyor

İş Dünyasının Antalya Devlet Konservatuvarı\'na Desteği Devam Ediyor

Akdeniz Üniversitesi (AÜ)Antalya Devlet Konservatuvarı’nın yurt içi ve yurt dışında katıldığı projelere otobüs transferleri ve araç tahsisleri ile destek olan Prince Group Hotels Genel Müdürü Fedayi Civanoğlu ve PRNS Taşımacılık Oto Kiralama A.Ş. Genel Müdürü Göktürk Erdoğan’a, Konservatuvar Müdürü Prof. Ayşe Sezer tarafından teşekkür plaketi verildi.

20.06.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Antalya Devlet Konservatuvarı'nın yurt içi ve yurt dışında katıldığı projelere otobüs transferleri ve araç tahsisleri ile destek olan Prince Group Hotels Genel Müdürü Fedayi Civanoğlu ve PRNS Taşımacılık Oto Kiralama A.Ş. Genel Müdürü Göktürk Erdoğan'a, Konservatuvar Müdürü Prof. Ayşe Sezer tarafından teşekkür plaketi verildi.

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı'nın Türkiye'nin en başarılı konservatuvarlarından biri olduğunu söyleyen Konservatuvar Müdürü Prof. Ayşe Sezer; "Konservatuvarımız her yıl, öğrenci ve öğretim görevlileri ile birlikte yurt içi ve yurt dışında birçok projede yer alıyor. Yer aldığımız bu etkinliklerde otobüs transferleri ve araç tahsisleri ile Konservatuvar'a destek olan, Fedayi Civanoğlu ve Göktürk Erdoğan'a, çok teşekkür ediyoruz. Sanata ve sanatçıya olan bu desteklerinin devam etmesini arzu ediyoruz" dedi.

Prince Group Hotels Genel Müdürü Fedayi Civanoğlu ise, sanata ve sanatçıya her zaman değer verdiklerini söylerken, Göktürk Erdoğan da, "Akdeniz Üniversitesi'nin her alanda yakalamış olduğu başarılar ile övünüyoruz. Vermiş olduğumuz desteklerin başarıya dönüşmesi bizi mutlu ediyor. Geleceğin sanatçıları olacak öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri için her konuda yardımcı olacağız" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Dünyasının Antalya Devlet Konservatuvarı'na Desteği Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement