İş Dünyasının Başkanı Bursa'da - Son Dakika
Yerel

İş Dünyasının Başkanı Bursa'da

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya geldi.

23.01.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya geldi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ilk olarak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Başkan Vekili Abdulkadir Karlık tarafından kabul edildi. Atasoy, Başkan Vekili Karlık'la yaptığı görüşmede, Türkiye'nin ve dünyanın tarihi kentlerinden olan Bursa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atasoy, Bursa'nın ülke ekonomisine katkısına da değinerek, "Bursa ticaretiyle, ithalatıyla, ihracatıyla, gelişen sanayisiyle, özellikle tekstil yatırımlarıyla Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Bursa tekstil yatırımlarıyla adeta sektörün başkenti olmuştur. Bursa son zamanlarda, özellikle son 10 yılda yatırımlarıyla, hizmetleriyle, kent estetiğiyle, tarihi dokusuyla, sosyal belediyecilik anlayışıyla Türkiye'nin en önemli kentlerinden ve belediyelerinden biri olmuştur" dedi.

Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Karlık ise "Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa halkına hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam edecektir" ifadesini kullandı.

Karlık, konfederasyonun faaliyetlerine de değinerek, "Çalışmalarınız ülke ekonomisine ve insanlığa büyük katkı sağlamaktadır" dedi.

Nezaket Emine Atasoy, Bursa'da faaliyet gösteren ekonomi sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelerek, yapılan toplantılarda fikir alışverişinde bulundu. Atasoy, Bursa'da önümüzdeki günlerde Uluslararası Tekstil Zirvesi yapılacağını açıklandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Dünyasının Başkanı Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement