İş Dünyasının Liderleri 15. YBK'da! - Son Dakika
Güncel

İş Dünyasının Liderleri 15. YBK'da!

İş Dünyasının Liderleri 15. YBK\'da!

Bu yıl 15.'si düzenlenecek Türkiye'nin en büyük iş ve kariyer organizasyonu olan Yönetim Bilimleri Kongresi için geri sayım başladı.

05.03.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en aktif öğrenci kulüplerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen kongre; öğrenciler ve iş dünyası arasında köprü kurarak, dünyada trend olan yönetim konuları hakkında bilgi paylaşımına olanak vermeyi ve kariyer planlaması yapmakta olan öğrencilere yol göstermeyi amaçlıyor. İTÜ Maçka Yerleşkesi'nde gerçekleşecek etkinlik Açılış Konseri, Vaka Çalışmaları, ADmind, Oturumlar ve Kariyer Alanı olmak üzere 5 ana bölümden oluşuyor. Yönetim Bilimleri Kongresi kapsamında Türkiye'nin ve dünyanın odağındaki konular, sektöre yön veren isimler tarafından ele alınacak. Bunların yanı sıra organizasyon kapsamında yönetim bilimlerinin ülkemizdeki geleceği ile ilgili beklentiler, fütüristik bakış açısıyla irdelenecek ve konuşmacılar ile katılımcılar arasında bilgi ve fikir aktarımı etkin bir şekilde sağlanacak.

Organizasyon kapsamında üç gün boyunca vaka çalışmaları düzenlenecek. Katılımcı firmalar, vaka çalışmalarını, başvuruların kariyer.net üzerinden alınacağı ve eleme sistemi ile belirlenecek katılımcılarla gerçekleştirecekler. Vaka çalışmalarında katılımcılar staj imkanı ve sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.

Abank, Mercedes-Benz, Casper, Eczacıbaşı, Coca-Cola İçecek gibi seçkin firmaların yer alacağı Kariyer Alanı'nda; katılımcılar, katılımcı firmaların insan kaynakları stratejilerini, yeni ürünlerini ve sundukları hizmetleri tanıyabilecek ve firma temsilcileriyle birebir iletişim kurabilme fırsatını yakalayacak. Böylece oturum araları interaktif bir şekilde değerlendirilecek. Düzenlenen yarışmalar ve çekilişler ile katılımcılar kariyer alanında staj, imkanı ve dil eğitimi gibi farklı ödüllere sahip olabilecek.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Unilever Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin, British American Tobacco Genel Müdürü Gökhan Bilgiç, Doğuş Otomotiv CFO'su Berk Çağdaş, Kariyer.net CEO'su Yusuf Azoz, Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu, Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın ve daha birçok sektör lideri Yönetim Bilimleri Kongresi'nde yer alacak.

Ayrıca; 12 Mart 2014 akşamı İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi'nde düzenlenecek olan açılış gecesi kapsamında gerçekleşecek konserde, Nev sevilen şarkılarıyla geceye renk katacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Dünyasının Liderleri 15. YBK'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement