İş Güvenliği Uzmanları Eleşkirt'te - Son Dakika
Yerel

İş Güvenliği Uzmanları Eleşkirt'te

İş Güvenliği Uzmanları Eleşkirt\'te

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine gelen iş güvenliği uzmanları, personel çalıştıran işyerlerinde sağlık taraması gerçekleştirdiler.

01.04.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine gelen iş güvenliği uzmanları, personel çalıştıran işyerlerinde sağlık taraması gerçekleştirdiler.

İş güvenliği uzmanı Mehmet Ali Oruç, kanunun iş verenlere yüklediği kanuni yükümlülük esasları çerçevesinde eleman çalıştıran işyerlerini denetlediklerini belirterek, "Yanımızda getirdiğimiz sağlık görevlilerimizce denetlediğimiz işyerlerinde çalışan personelin hem kan örneklerini alıyoruz hem de onları yasa içeriği ile ilgili bilgilendiriyoruz. Bulunduğumuz bu işyerinde çalışan bütün elemanların kan örneklerini aldık. Yasa gereği çok tehlikeli ve tehlikeli işyerlerinde çalışanlar bu hizmetleri almak zorundalar. Bu kapsamda bugün bu işyerini denetliyoruz. Denetlediğimiz işyeri örnek teşkil edebilecek hijyen ve çalışma prensibini oturtmuş bir işletme olduğunu görmekten ayrıca ziyadesiyle memnun olduk" dedi.

İşletme sahibi Ergül Tenekeci ise, yasa gereği işyerlerinin denetlenmeye tabi tutulmasını memnuniyetle karşıladığını belirterek, görevlilere teşekkür etti. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Güvenliği Uzmanları Eleşkirt'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement