İş Hayatının Duayenleri Deneyimlerini Paylaşıyor - Son Dakika
Güncel

İş Hayatının Duayenleri Deneyimlerini Paylaşıyor

İş Hayatının Duayenleri Deneyimlerini Paylaşıyor

42 Maslak ART!SPACE'te düzenlenen "Patronlar Okulu" toplantıları iş dünyasının önemli simaların katılımlarıyla 13 Ağustos-18 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

15.08.2014 14:21  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk toplantı Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı'nın; "Strateji Olmadan Asla… Hedefleri Yönetmek" konusu ile başladı.

İş dünyasından önemli isimlerin deneyimlerini paylaşacağı Patronlar Okulu; katılımcıların bilgi, fikir, tecrübe ve iş ilişkisi de geliştirebilecekleri önemli bir etkinlik olma özelliğini taşıyor. 13 Ağustos Çarşamba günü 42 Maslak ART!SPACE'de gerçekleşen ilk toplantı Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı'nın; "Strateji Olmadan Asla…Hedefleri Yönetmek" başlıklı buluşması ile start aldı. Gerçekleştirilen toplantıda katılımcılar, başarılı iş adamı Murat Kolbaşı'nın paylaştığı deneyimlerle farklı bir bakış açısı kazandı.

Bay İnşaat Kurucu Ortağı Erol Özmandıracı, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, MediaSA Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Mudo Mağazaları Kurucusu Mustafa Taviloğlu, NG Kütahya Seramik Porselen A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral,Girişimci ve Markafoni Kurucu Ortağı Sinan Afra "Patronlar Okulu" programının katılımcıları arasında yer alıyor.

42 Maslak'ta 2014 yılsonuna kadar gerçekleşecek toplantıların başlıkları;

26 Ağustos "Güçlü Finansal Yapının Yaratılması ve İdamesi" Demet Sabancı Çetindoğan
16 Eylül "Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik" Erkan Güral
21 Ekim "Aşk'la 50 Yıl" Mustafa Taviloğlu
25 Kasım "Herşey Vizyonla Başlar" Sina Afra
18 Aralık "Büyümek Vizyon İster" Erol Özmandıracı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Hayatının Duayenleri Deneyimlerini Paylaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement