Iş Kadınlarından Cizreli Öğrencilere Destek - Son Dakika
Güncel

Iş Kadınlarından Cizreli Öğrencilere Destek

İstanbullu iki iş kadını Cizre'de ihtiyaç sahibi öğrencilere okul malzemesi dağıttı.

22.02.2017 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbullu iki iş kadını Cizre'de ihtiyaç sahibi öğrencilere okul malzemesi dağıttı.

GAP İdaresi Başkanlığı İnsani ve Sosyal Gelişme Genel Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında ilçeye gelen hayırsever iş kadınları Aslı Altuğ ve Sibel Yüce, GAP İdaresi Başkanlığı İnsani ve Sosyal Gelişme Genel Koordinatörü Adalet Budak Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Şube Müdürü Bülent Elçitorunu ve Cizre Çatom Müdürü Hasan Şık ile Cizredeki Menderes Ortaokulunu ziyaret etti.

Öğrencilerle ilgilenen hayırsever iş kadını Altuğ, 13 yıldır GAP tarafından yürütülen Çatom çatısı altındaki burs programının destekçilerinden olduklarını söyledi.

Şimdiye kadar 3 bin öğrenciye burs verdiklerini aktaran Altuğ, "Burs vermeye devam edeceğiz. Çünkü biz eğitime inanan bir şirketiz ve eğitimin ülke geleceği için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca kız öğrencilerin eğitimlerine ayrıcalık ve önem verilmesi gerektiğini düşündüğümüz için bu projenin bir parçası olduk. Bu anlamda de bugün hem size getirdiğimiz küçük bir hediyeyi vermek hem de sizleri yakından tanımak için buraya geldik." dedi.

Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, eğitime verdikleri destekten dolayı Altuğ ve bu desteğin öğrencilere ulaşmasına aracılık yapan Çatom Merkezi Müdürü Şık'a birer plaket verdi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere okul malzemeleri dağıtıldı.

Iş Kadınlarından Cizreli Öğrencilere Destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Iş Kadınlarından Cizreli Öğrencilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement