İş Kazası Geçiren İşçinin Emeklilik Alternatifleri Nelerdir? - Son Dakika
Yaşam

İş Kazası Geçiren İşçinin Emeklilik Alternatifleri Nelerdir?

İş kazası geçiren işçinin emeklilik alternatifleri nelerdir?

10.10.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş kazası geçiren işçinin emeklilik alternatifleri nelerdir? İş kazasında meslekte kazanma gücü kayıp oranı yüzde kaç ise emekli olunabilir? Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Tezel cevapla.tv'ye anlattı.

İş Kazası Geçiren İşçinin Emeklilik Alternatifleri Nelerdir?
Kaynak: Cevapla.tv

Son Dakika Yaşam İş Kazası Geçiren İşçinin Emeklilik Alternatifleri Nelerdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası
    11:56 Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası

    Aydın-Denizli Karayolu üzerinde etkili olan yağış sonrası kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybolan bir tır, yolu kapatırken, tır şoförü yaralandı. Kaza sonucunda tırın yolu tamamen kapatmasıyla bir süre trafiğe kapanan yol, tırın kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Yaralı şoförün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı
    11:54 Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

    Şırnak'ın Kayaboyun köyünde meydana gelen trafik kazasında, ismi öğrenilemeyen 3 teknik servis elemanı yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Şırnak ve Cizre'deki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Tavşanlı'da çıkan ot yangını söndürüldü
    11:52 Tavşanlı'da çıkan ot yangını söndürüldü

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde çıkan ot yangını, belediye itfaiye ekipleri ve orman arazözlerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın sonrası soğutma çalışmaları da titizlikle gerçekleştirildi.

  • Hanönü Belediyesi Park ve Bahçelerde Bakım Çalışması Başlattı
    11:49 Hanönü Belediyesi Park ve Bahçelerde Bakım Çalışması Başlattı

    Hanönü Belediye Başkanlığı, ilçedeki park ve bahçelerde bakım çalışması başlattı. Belediye personeli tarafından ağaçlar budanırken, çimler biçilip çiçeklerin bakımı yapıldı. Belediye Başkanı Metin Yamalı, daha güzel bir Hanönü için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, 'Her bakımdan ilçemizi örnek bir ilçe yapmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Personelimizle daha güzel bir Hanönü için gece gündüz demeden çalışıyoruz.' dedi.

  • Kahramanmaraş'taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor
    11:46 Kahramanmaraş'taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor

    Kahramanmaraş'ta bulunan bir yolda iki günde bir trafik kazası meydana geliyor. Bölge esnafı, kazaların sürücü hataları ya da yolun durumuyla ilgili olduğunu belirtiyor. Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu üzerinde sık sık trafik kazaları yaşanıyor. Esnaf, sürücülerin hızlı seyir halindeyken virajlarda kaza yaptığını ve yolun dar olmasının da kazalara neden olduğunu ifade ediyor. Esnaf, önlem alınması gerektiğini vurgulayarak trafik kontrolünün artırılmasını talep ediyor.

  • Afyonkarahisar'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı
    11:45 Afyonkarahisar'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar-Ankara kara yolu Susuz beldesi yakınlarında İscehisar Belediyesine ait midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırıldı.

  • Tosya'da mahsur kalan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
    11:33 Tosya'da mahsur kalan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

    Kastamonu'nun Tosya ilçesinde asırlık ağaca tırmanan yavru kedi, 2 gün boyunca mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda kurtarılan kedi sağlık durumunda herhangi bir problem olmadığı tespit edildi.

  • Gemlik'te Yağmur İstinat Duvarını Çökertti
    11:29 Gemlik'te Yağmur İstinat Duvarını Çökertti

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde etkili yağmur istinat duvarının çökmesine neden oldu. Olayda 2 kişi yaralanırken, uçurumun kenarında kalan otomobiller vinç yardımıyla kurtarıldı. Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, olayın ardından gerekli önlemlerin alındığını ve zararın en kısa sürede giderileceğini belirtti.

  • İzmit Belediyesi Ücretsiz Mantar Dağıtımına Devam Ediyor
    11:23 İzmit Belediyesi Ücretsiz Mantar Dağıtımına Devam Ediyor

    İzmit Belediyesi, mantar üretim tesisinde yetiştirdiği istiridye mantarlarını vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırmaya devam ediyor. Son olarak Belsa A Blok önünde gerçekleştirilen mantar dağıtımıyla vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi.


Advertisement