İş Sanat Sezonu "Cuba Vibra" ile Kapatacak - Son Dakika
Kültür Sanat

İş Sanat Sezonu "Cuba Vibra" ile Kapatacak

Dünyaca ünlü dans ve müzik topluluğu "Lizt Alfonso Dance Cuba" İş Sanat'ın sezon kapanışında İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

13.05.2016 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü dans ve müzik topluluğu "Lizt Alfonso Dance Cuba" İş Sanat'ın sezon kapanışında İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

Henüz çocukken kendi dans topluluğunu kurmanın ve onu dünya sahnelerine taşımanın hayalini kuran Lizt Alfonso'nun 23 yaşında hayata geçirdiği "Lizt Alfonso Dance Cuba" dans ve müzik topluluğu, "Cuba Vibra" gösterisiyle İş Sanat'ın sezon kapanışında sahne alacak.

Enrique Iglesias'ın "Bailando" şarkısının klibindeki performansıyla da tanınan grubun "Küba Ulusal Kültür Nişanı", "2008 Dora Birincilik Ödülü", 2006 ve 2008 yıllarında "Küba Ulusal Yazarlar ve Sanatçılar Birliği Birincilik Ödülü" ve 2001 New York'un "Kübalı Sanatçıları Vakfı Ödülü" gibi birçok ödülü bulunuyor.

ABD, Kadana, İspanya, Fransa, Almanya, Yeni Zelanda, Mısır, Katar, Güney Afrika, Çin, Hollanda, Belçika, Meksika, Kolombiya ve pek çok ülkede sahne alan grup, Broadway'de sahne alan ilk Kübalı dans grubu olarak biliniyor.

Grup, "Cuba Vibra" gösterisinde, mambo, rumba, conga, bolero, cha cha cha türlerindeki zengin dansları ve özgün ritimleriyle izleyiciye 1950'lilerden bugüne görsel bir şölen sunuyor.

Biletleri "biletix.com"dan temin edilebilecek gösteri, 27 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da İş Sanat'ta gerçekleşecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İş Sanat Sezonu 'Cuba Vibra' ile Kapatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement