İş Yeri Açma Ruhsatı Bir Günde Alınıyor - Son Dakika
Yerel

İş Yeri Açma Ruhsatı Bir Günde Alınıyor

Ordu’nun Fatsa ilçesi Belediye Zabıta Müdürü Cemal Beşik, belediyeye iş yeri açma ruhsatı almak için gelen bir kişinin işyeri açma ve çalışma yönetmeliğine göre aranan şartlara sahip ise belediyeden bir gün içerisinde ruhsatlarını alabildiğini söyledi.

03.09.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesi Belediye Zabıta Müdürü Cemal Beşik, belediyeye iş yeri açma ruhsatı almak için gelen bir kişinin işyeri açma ve çalışma yönetmeliğine göre aranan şartlara sahip ise belediyeden bir gün içerisinde ruhsatlarını alabildiğini söyledi.

Belediyeden işyeri açma ruhsatı almak isteyen vatandaşları bilgilendirmek amacıyla bir açıklama yapan Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürü Cemal Beşik, "Vatandaş iş yeri açma ruhsatı için Zabıta Müdürlüğü'ne gelip, iş yerinin özelliğine göre matbu dilekçeyi doldurur ve ruhsat işlemleri başlamış olur. Aynı gün içerisinde vatandaşın ruhsatı verilir. Ruhsat verildikten bir ay sonra, iş yeri zabıta ekipleri tarafından denetlenerek ruhsat formunda beyan edilen bilgiler kontrol edilerek formda belirtilenlerin dışında bir eksiklik varsa ruhsat iptal edilir. İş yeri açma ruhsatları ikiye ayrılır. Birincisi Gayri Sıhhi Müessese Açma Ruhsatı, ikincisi ise Sıhhi İşyeri Açma Ruhsatı'dır" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Yeri Açma Ruhsatı Bir Günde Alınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement