İş Yerinden Hırsızlık Zanlısı Kadınlar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İş Yerinden Hırsızlık Zanlısı Kadınlar Yakalandı

İş Yerinden Hırsızlık Zanlısı Kadınlar Yakalandı

Samsun’da 2 ayrı sanayi sitesinde hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2’si kız çocuğu 4 kadın, polisin takibi sonucu yakalandı.

15.11.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 2 ayrı sanayi sitesinde hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2'si kız çocuğu 4 kadın, polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesinin Şabanoğlu ve Kirazlık Mahallelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şabanoğlu Mahallesi'ndeki 19 Mayıs Saniyesi Sitesi'nde K.K.(39) ait iş yerinden piyasa değeri bin 200 lira olan yaklaşık 50 kilo bakır malzeme çalındı. Polis hırsızlık olayıyla ilgili S.İ.(27), M.K.(18), M.İ.(13) ve L.A.'yı(15) gözaltına aldı. Yapılan araştırma sonucu söz konusu şahısların Kirazık Mahallesi'ndeki Örnek Sanayi Sitesi'nde B.D.'ye (48) ait marketten piyasa değeri 152 lira olan zeytin, salça ve diğer gıda maddelerini çaldıkları ortaya çıktı.

Yaşları küçük olan M.İ. ve L.A. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine, S.İ. ve M.K. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerine teslim edildi. Sorguları tamamlanan S.İ. ve M.K. Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İş Yerinden Hırsızlık Zanlısı Kadınlar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement