İşadamı Arıkan, Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İşadamı Arıkan, Toprağa Verildi

Yurtiçi Kargo ve MEF Okullarının bağlı olduğu Arıkanlı Holdingin kurucusu İbrahim Arıkan, Zincirlukuyu Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi.

04.02.2016 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurtiçi Kargo ve MEF Okullarının bağlı olduğu Arıkanlı Holdingin kurucusu İbrahim Arıkan, Zincirlukuyu Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi.

İbrahim Arıkan için Zincirlikuyu Camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Dursun Çiçek ve Barış Yarkadaş'ın yanı sıra iş ve eğitim dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Cenaze namazı öncesi taziyeleri Arıkan'ın eşi Zehra Arıkan, çocukları Ümit, Ebru ve Eda Arıkan kabul etti.

Arıkan'ın cenaze namazını, arkadaşı Hüseyin Karadağ kıldırdı. Karadağ, çocukluklarında 4-5 yıl boyunca 1,5 saat yürüyerek okula gittiklerini anlatırken, Arıkan'ın kurduğu müesseselerle son 50 yıla damgası vurduğunu, hizmetiyle eğitim camiasının duayeni olduğunu belirtti.

Namazın ardından Arıkan'ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İşadamı Arıkan, Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement