İşadamı Küçükbaş, Tuskon ve Müsiad'tan İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

İşadamı Küçükbaş, Tuskon ve Müsiad'tan İstifa Etti

İşadamı Küçükbaş, Tuskon ve Müsiad\'tan İstifa Etti

İzmir'de gıda sektöründe faaliyet gösteren işadamı Ahmet Küçükbaş, İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nden (MÜSİAD) aynı anda istifa etti.

19.02.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de gıda sektöründe faaliyet gösteren işadamı Ahmet Küçükbaş, İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nden (MÜSİAD) aynı anda istifa etti. Son yıllarda Orkide markasıyla yağ sektöründe öne çıkan Küçükbay, Twitter'dan bu iki kuruluşun son zamanlarda 'Fazla politize oldukları' iddiasıyla istifa ettiğini duyurdu.

Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, TUSKON ve MÜSİAD'dan istifasını "Değerli dostlar bana göre son zamanlarda gereğinden fazla politize oldukları için Tuskon ve Müsiad'dan istifa ettim" tweet'i ile duyurdu.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde babasına ait bakkal dükkanında çıraklıkla ticarete atılan Ahmet Küçükbay, 1970'li yıllarda Bornova'da aile şirketi Küçükbay Yağ ve Deterjan Sanayi A.Ş.'yi kurdu. Bugün Orkide markasıyla 103 ülkeye sıvı yağ ihracatı yapan Küçükbay şimdi günlük 1000 ton üretim kapasitesi bitkisel yağ sektörünün liderleri arasına girdi. Küçükbay'ın ayrıca inşaat, plastik, tarım ürünleri, yerel televizyon alanlarında yatırımları bulunuyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşadamı Küçükbaş, Tuskon ve Müsiad'tan İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement