İşadamı Ömer Turan 2 Bin Kişiye İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

İşadamı Ömer Turan 2 Bin Kişiye İftar Verdi

İşadamı Ömer Turan 2 Bin Kişiye İftar Verdi

Türkiye’nin birçok ilinde çiğköfte salonu bulunan ve Çiğköfteci Ömer Usta olarak nam salan Hayırsever işadamı Ömer Turan Sincik’te 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

27.07.2014 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin birçok ilinde çiğköfte salonu bulunan ve Çiğköfteci Ömer Usta olarak nam salan Hayırsever işadamı Ömer Turan Sincik'te 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Sincik İlçe Müftülüğünün organize ettiği, Sincik çarşı merkezinde kurulan iftar sofrası büyük bir kalabalığa sahne oldu. Çiğköfteci Ömer Usata'nın verdiği iftar yemeğine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Sincik Kaymakamı Bülent Güven, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, kurum ve sivil toplum kurulu temsilcileri, siyasiler köy muhtarları, çok sayıda esnaf ve Sincikli vatandaşlar katıldı.

İş Adamı Ömer Turan iftarda yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar yaptığımız hayırlar bizimle Rabbimiz arasında gizlidir. Fakat bu sefer halka açık bir iftar sofrası ve sosyal bir aktivite olması sebebiyle ismimiz ön plana çıktı. Bu tür organizasyonlar halkı birleştirici ve manevi duyguları pekiştirici organizasyonlardır" dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise yaptığı konuşmada, "Sinciklilerle beraber olmak bir ayrıcalık, sizleri çok seviyoruz, sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Ramazanınızı tebrik ediyorum, inşallah bir gün sonra Ramazan bayramını hep beraber kutlayacağız, hepinizin bayramını tebrik ediyorum, hepinizi hasretle kucaklıyorum, sizleri seviyorum inşallah sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen tarafında yapılan iftar duasının ardından ilahiler eşliğinde semazenlerin yaptığı gösteriler izlendi. Daha sonra protokol üyeleri, işadamları ve STK temsilcileri birlikte yaptıkları çay sohbetinin ardından program sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşadamı Ömer Turan 2 Bin Kişiye İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement