İşadamı Rafet Özsoy Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

İşadamı Rafet Özsoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

İşadamı Rafet Özsoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

Üsküdar'da holding binası içinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden işadamı Rafet Özsoy son yolculuğuna uğurlandı.

08.01.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'da holding binası içinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden işadamı Rafet Özsoy son yolculuğuna uğurlandı. Özsoy'un cenazesi Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze töreni düzenlendi

Cenazede eşi Sevim Özsoy, oğlu Can Özsoy ve kızı Bilge Özsoy taziyeleri kabul etti

Özsoy'un kızı ve eşi güçlükle ayakta durdu. İkindi vaktine müteakip kılınan cenaze namazında iş dünyasından bir çok isim yeraldı. Aile cenazede olayla ilgili bir açıklama yapmadı. Cenaze namazında güvenlik amaçlı polis ekipleri cami etrafında tedbir aldı. Kılınan namaz sonrasında polis ekiplerinin cenaze aracına eşlik ettiği dikkat çekti.

ŞİRKET AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Cenaze namazı öncesinde şirket Avukatı Suha Fazlı Erik, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Avukat Erik, "İnşaat işlerinde her zaman bir hesap kitap uyuşmazlığı olur. Bu taşeronla da aramızda hesap kitap uyuşmazlığı vardı. Şirket muhasebesinden öğrendiğime göre uzlaşmaya varılmış. Rafet Bey'in vurulduğu gün bu anlaşmaya varılmış. Rafet Bey kendilerine çay servisi yaparken, bizzat kendisi yaparken, zanlılardan bir tanesi sigara içme bahanesiyle balkona çıkıyor ve sırtına 8 kurşun atıyor. Ardından Rafet Bey yere düştükten sonra da kurşun sıkmaya devam ediyor" dedi.

"4 GÜN ŞİRKETE GELİP KEŞİF YAPMIŞLAR"

Avukat Erik, "Kabul edilmiş bir borç yok. Sahada başka bir rakam çıkar, projeye bakarsınız başka bir rakam çıkar. Şimdiye kadar bizim şirketimize dava açıp da parasını alamamış kimse yok. Teminat gücümüzle malımızla mülkümüzle ortada olan bir şrketiz. Bizim muhasebe kayıtlarımıza göre, bize 156 bin lira borçları var. Çünkü avansla çalışmışız. Bizim alacağımız var. 'Bacağına sıktım, 2 milyon 600 bine anlaştık' falan yalan. Zaten 4 gün şirkete gelip keşif yapmışlar. ve muhtemelen demişler ki, ya biz bu parayı koparacağız ya da adamı vuracağız demişler" dedi.

Avukat Erik, "İçeriye 5 kişi giriyorlar. Rafet Bey de endişeleniyor. Toplantıda tek başına durmuyor. Yeğenlerine siz de yanımda olun diyor. Ona rağmen vurup dağılıyorlar" ifadesini kullandı.

Ünlü işadamının cenazesi defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı'na götürüldü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşadamı Rafet Özsoy Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement