İşadamından Irmak'ın Ailesine Ev Hediye Edildi - Son Dakika
Güncel

İşadamından Irmak'ın Ailesine Ev Hediye Edildi

İşadamından Irmak\'ın Ailesine Ev Hediye Edildi

Manisa'da komşusu tarafından tecavüz edilip boğularak öldürüldükten sonra gömülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın ailesine, bir iş adamı tarafından apartman dairesi bağışlandı.

16.11.2016 16:32  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde komşusu tarafından tecavüz edilip boğularak öldürüldükten sonra gömülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın ailesine, bir işadamı tarafından apartman dairesi bağışlandı.

Alaşehir'de gündelik işlerde çalışan 27 yaşındaki Suriye ve 44 yaşındaki Bilal Kupal çiftinin Menderes Mahallesi Elmadağ Caddesi 2 Sokak'taki evlerinin önünde oynayan kızları Irmak Kupal, geçen 14 Ekim'de ortadan kayboldu. Arama çalışmalarına rağmen küçük Irmak bulunamadı. Baba Bilal Kupal'ın şüphelendiğini söylediği Himmet Aktürk ise katıldığı televizyon programında suçunu itiraf etti.

DESTEKTE BULUNMAYA BAŞLADILAR

Türkiye'yi şoke eden itiraftan sonra Himmet Aktürk'ün gösterdiği bölgede üç gün arama yapıldı. Evine 2 kilometre uzaklıkta ilk olarak Irmak'ın ayakkabıları, ardından da bağ içerisinde cesedi bulundu. Irmak, kentte gözyaşları içinde toprağa verildi. Katil zanlısı Himmet Aktürk ise 'canavarca hisle öldürmek' suçundan tutuklandı. Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü aileye psikolojik destekte bulunmaya başladı.

ÇEVREDEN UZAKLAŞSINLAR İSTEDİK

Alaşehir'de yaş meyve ve sebze ihracatı üzerine faaliyet gösteren Uçak Kardeşler şirketi sahibi Ali Uçak, aileye apartman dairesi bağışladı. Yeni evine taşınan Kupal ailesi, açıklama yapmadı. İşadamı Ali Uçak ise "Öncelikle böyle bir olayı Allah kimsenin başına vermesin, kimseye yaşatmasın. Kupal ailesinin yaşadığı iğrenç olaydan sonra Uçak Kardeşler Şirketi olarak ailenin yaşadığı çevreden ayrılması gerektiğini düşündük.

APARTMAN DAİRESİ BAĞIŞLADI

Bu amaçla aileye başka bir mahalleden ev almayı uygun gördük. Aileyle görüştük, teklifimizi kabul ettiler. Bu Irmak kızımızı geriye getirmeyecek ama ailenin psikolojik olarak bir nebze de olsun rahatlamasına vesile olacaktır. Biz Alaşehir'de faaliyet gösteren bir şirket olarak, üzerimize düşeni yaptık. Üzümü ile dünya çapında ünlü olan bu ilçemizin bu tür iğrenç olaylarla değil, sadece üzümüyle anılmasını, bu tür iğrenç olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz" dedi.

Konuşmak istemeyen Bilal Kupal ise, "İşadamı Ali Uçak'a teşekkür ediyoruz" dedi. Kupal ailesi Hacıbey Mahallesi Cihangir Sokak'ta zemin kattaki dairelerine taşındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşadamından Irmak'ın Ailesine Ev Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement