İşadamını Kaçırıp Kalçasından Vurdular - Son Dakika
Güncel

İşadamını Kaçırıp Kalçasından Vurdular

İşadamını Kaçırıp Kalçasından Vurdular

Denizli'de kimliği belirsiz üç kişi, otomobille kaza görüntüsü vermek için cipine çarptıkları işadamı 53 yaşındaki Köksal Çiftçi'yi kaçırdı.

20.05.2016 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de kimliği belirsiz üç kişi, otomobille kaza görüntüsü vermek için cipine çarptıkları işadamı 53 yaşındaki Köksal Çiftçi'yi kaçırdı. Şüpheliler, Çiftçi'yi kalçasından vurup, içerisinde bulunduğu cipi yol kenarına terk ederek kaçtı. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında, Merkezefendi Mahallesi Hüdai Oral Caddesi'nde meydana geldi. Beyaz eşya mağazası sahibi Köksal Çiftçi, kendisine ait 20 B 1142 plakalı cipiyle işyerine gitmek için yola çıktı. Bu sırada içinde üç kişinin bulunduğu bir otomobil, kaza görüntüsü vermek için Çiftçi'nin cipine arkadan çarptı. Aracından inen Çiftçi, otomobilden inen yüzleri atkıyla sarılı eli pompalı tüfekli iki kişi tarafından etkisiz hale getirildi. Çiftçi'yi kendi cipinin arka koltuğuna bindiren saldırganlardan ikisi olay yerinden uzaklaştı. Otomobildeki üçüncü kişi de olay yerinden otomobille ayrıldı.

Olayı görenlerin ihbarıyla, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, plakası verilen cipi ararken, saldırganların Çiftçi'yi kalçasından pompalı tüfekle vurup Bozburun Mahallesi'nde cipi terk ettiği ortaya çıktı. Köksal Çiftçi, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çiftçi'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis, saldırganların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşadamını Kaçırıp Kalçasından Vurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement