İscehisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

İscehisar'dan Kısa Kısa

İscehisar Müftüsü Talha Demirkaya, Esentepe Camisi Kur'an kursu öğrencilerini ziyaret ettiDemirkaya, öğrencilere oruç, zekat, namaz,haram ve helalden bahsederek çeşitli sorular sordu.

24.06.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İscehisar Müftüsü Talha Demirkaya, Esentepe Camisi Kur'an kursu öğrencilerini ziyaret etti

Demirkaya, öğrencilere oruç, zekat, namaz,haram ve helalden bahsederek çeşitli sorular sordu.

Demirkaya, burada yaptığı konuşmada, okulların kapanmasıyla birlikte 20 Haziran Pazartesi günü Kur'an kurslarının açıldığını söyledi.

İlçe genelinde bütün camilerde kız ve erkek öğrenciler için Kur'an kurslarında eğitmenlerin imamların öğrencilerin Kur'an-ı Kerim öğreneceklerini ifade eden Demirkaya, "Kur'an kurslarımız 26 Ağustos'a kadar faaliyetlerine devam edecek. Bugün Esentepe Kur'an kursunu ziyaret ettik. 170 kız ve erkek öğrencimiz Kur'an-ı Kerim öğrenmek için buraya geldi. Eğitmenlerimiz çocuklarımıza faydalı olabilmek için10.00-13.00 saatlerinde cami ve kurslarımızda faaliyetlerine devam edecekler. Bu kurslarda amacımız çocuklarımıza güzel bir dini eğitim vermek." dedi.

Ataması olan hakim ve savcılar Belediye Başkanı Çibik' veda ziyaretinde bulundu

İscehisar'da görev yapan ve son yayınlanan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile Niğde Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Fedayi Tekten ile Kocaeli Körfez ilçesi Hakimliğine atanan İbrahim Pilgir, Belediye Başkanı Mustafa Çibik'e veda ziyaretinde bulundu.

Tekten ve Pilgir görev süreleri boyunca kendilerine destek olan Çibik'e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Çibik, "İlçenin refah ve huzuruna sağladığınız katkılardan dolayı sizlere teşekkür ederim. Umarım Gittiğiniz yerde 'de Vatandaşlarımıza elinizden gelen katkıyı göstereceğinize inancım tamdır. İlçemizde bulunduğunuz sürece yaptığınız hizmetler için teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İscehisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement