Eskişehir'de İşçi Cinayeti Zanlısına Müebbet Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de İşçi Cinayeti Zanlısına Müebbet Hapis İstemi

Eskişehir\'de İşçi Cinayeti Zanlısına Müebbet Hapis İstemi

Eskişehir'de alacak verecek meselesi yüzünden inşaat işçileri arasında çıkan kavgada 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin yaralanmasına neden olan 3 kişi yargılanıyor.

22.07.2014 14:45  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de alacak verecek meselesi yüzünden inşaat işçileri arasında çıkan kavgada 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin ise yaralanmasına neden oldukları iddia edilen 3 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Huzur Mahallesi'nde 16 Ağustos 2013 tarihinde bir inşaat şantiyesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada, Mehmet Türkoğlu'nu (22) öldürdükleri, Hayrettin Türkoğlu'nu (33) ise yaraladıkları iddia edilen O.A., M.E. ve E. K.'nin yargılanmasına 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada tutuklu sanık O.A. hazır bulundu. Duruşmada mütalaa veren savcı, tutuklu sanık O.A.'nın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını isterken, tutuksuz yargılanan sanıkların ise beraatına karar verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti, avukatları mütalaaya karşı savunma yapması ve kararın açıklanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de İşçi Cinayeti Zanlısına Müebbet Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement