İşçiler, Ekmek Teknelerini Kurtarabilmek İçin Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

İşçiler, Ekmek Teknelerini Kurtarabilmek İçin Seferber Oldu

İşçiler, Ekmek Teknelerini Kurtarabilmek İçin Seferber Oldu

Konya'da Meram Sanayi Sitesi'ndeki bir hurda alım- satımı yapan depoda çıkan yangın paniğe neden oldu.

10.08.2014 12:36  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alevler tüm depoyu sararken, işçiler ise ekmek teknelerini kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekipleri, alevlerin yüksek gerilim hattı tellerine ulaşmaması için mücadele ederken, MEDAŞ yetkilileri de olası bir tehlike için elektrik akımını kesti.

Meram Sanayi Sitesi'ndeki Ahmet Teker'e ait, çoğunluğu yıkılmış binalardan elde edilen ahşap kapı, pencere ve odunların bulunduğu depoda bugün saat 09.15 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Durumu fark eden işçiler, alevlere müdahale etmek istedi. Alevlerin depoyu sarması üzerine itfaiyeye haber verildi. Bunun üzerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlerin yüksek gerilim hattı tellerine ulaşmaması için mücadele ederken, MEDAŞ yetkilileri de olası bir tehlike için elektrik akımını kesti.

Aralarında Suriyeli uyrukluların da bulunduğu işçiler ise ekmek teknelerini kurtarmak için adete seferber oldu. İtfaiye ekiplerine yardımcı olan işçiler, deponun bahçesindeki demir kapıyı önce balyozla kırmaya çalıştı.

Başarılı olamayınca işçiler birlikte tekmelerle kapıyı açıp, itfaiye ekiplerinin müdahale etmesini sağladı. Depo içinde büyük bir kısmı yanmış olan kamyonet de, arka bölümüne bağlanan iple işçiler tarafından çekilerek, içeriden çıkartıldı.

Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu alevler kontrol altına alındı. Çevredekilerin ise cep telefonlarının kamerasıyla olay anını görüntülemeye çalışması dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşçiler, Ekmek Teknelerini Kurtarabilmek İçin Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement