İşçileri, İbrahim Bodur'u Anlattı - Son Dakika
Güncel

İşçileri, İbrahim Bodur'u Anlattı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Fabrika girişinden detaylar İşçilerle röportaj Kale Grubu kurucusu Bodur'un vefatı Bodur'un kurucusu olduğu Çan ilçesindeki Çanakkale Seramik Fabrikalarında görev yapan çalışanlarda hüzün hakim Çanakkale'nin Çan ilçesinde kurulu Çanakkale Seramik Fabrikalarında görev yapan çalışanlar, Kale Grubu'nun kurucusu İbrahim Bodur'un vefatı nedeniyle üzüntü yaşıyor.

24.05.2016 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Fabrika girişinden detaylar

İşçilerle röportaj Kale Grubu kurucusu Bodur'un vefatı

Bodur'un kurucusu olduğu Çan ilçesindeki Çanakkale Seramik Fabrikalarında görev yapan çalışanlarda hüzün hakim

Çanakkale'nin Çan ilçesinde kurulu Çanakkale Seramik Fabrikalarında görev yapan çalışanlar, Kale Grubu'nun kurucusu İbrahim Bodur'un vefatı nedeniyle üzüntü yaşıyor.

Fabrikada 35 yıldır görev yapan Servet Candan, vardiya değişimi sırasında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalıştığı bu kurumdan ailesinin, çevresindeki pek çok kişinin, yörenin ve beldenin faydalandığını söyledi.

"İbrahim Bey insandı, babamızdı, yakınımızdı." ifadelerini kullanan Candan, "Çok duyguluyum şu anda. Büyük bir kişiyi kaybettik." dedi.

Şükrü Şevik, 27 yıldır fabrikada görev yaptığını belirterek, "27 yıldır İbrahim Bey'in ekmeğini yiyoruz. Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." diye konuştu.

Şevik'in eşi Nurşen Şevik de 11 yıldır fabrikada çalıştığını, üzgün olduklarını dile getirdi.

Mustafa Güven de yaklaşık 25 yıldır seramik fabrikalarında görev aldığını, aynı zamanda Bodur'un kendisinin köylüsü olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu yüzden de ayrıca çok duyguluyum. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Kaybımız çok büyük. Kendisi Çanakkale Seramik Fabrikalarının kurucusu, yöneticisiydi. Bölgemiz için çok büyük bir insandı. Söyleyecek çok şey bulamıyorum. İbrahim Bey yatırım yapmayı seven, sanayiyi takip eden, milletine, vatanına iyilik yapmak için çırpınan büyük bir sanayiciydi. Lider bir insandı, ileri görüşlüydü. İyi bir insandı."

Fabrika çalışanı Servet Başaran, Türkiye'nin büyük bir insanını kaybettiğini, onun yöredeki herkesi iş sahibi yaptığını söyledi.

Emine Harbili de fabrikada 7 yıldır çalıştığını, çok üzgün olduklarını dile getirerek, "Biz çoluğumuzu çocuğumuzu İbrahim Bey'in fabrikası sayesinde okuttuk, büyüttük. Kendisinden çok memnunduk. İnşallah nur içinde yatsın, diyecek bir şeyimiz yok." dedi.

İşçileri, İbrahim Bodur\'u Anlattı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İşçileri, İbrahim Bodur'u Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement