İshakçelebi Beldesi Düğün Salonuna Kavuştu - Son Dakika
Yerel

İshakçelebi Beldesi Düğün Salonuna Kavuştu

İshakçelebi Beldesi Düğün Salonuna Kavuştu

Manisa İshakçelebi Belediyesi'nin beldeye kazandırdığı Üzüm Düğün Salonu, düzenlenen törenle açıldı.

01.02.2013 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa İshakçelebi Belediyesi'nin beldeye kazandırdığı Üzüm Düğün Salonu, düzenlenen törenle açıldı.

Üzüm ismi verilen düğün salonunun açılışına Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Manisa Belediyesi Başkanvekili Ziya Elmalı, Manisa Belediyesi Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Mümin Deniz, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, 23. Dönem MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu ile birlikte İshakçelebi Beldesi sakinleri katıldı. Açılıştan önce Manisa Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu tarafından mevlit okundu. Açılışta Manisa Şehzadeler Mehteri de bir konser verdi. Açılış öncesinde yaptığı konuşmada davetlileri selamlayan İshakçelebi Belediye Başkanı Hakan Ulak, 10 yıldır belde de önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana kısıtlı imkanlara rağmen beldemize kalıcı hizmetler yaptık. Bu nedenle çalışma arkadaşlarıma ve bize her zaman destek veren halkımıza teşekkür ediyorum. Bugün yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekledik. Üzüm ismini verdiğimiz düğün salonu beldemize hayırlı olsun" dedi.

"BELDE BAŞKANIMIZI TAKDİR EDİYORUZ"

Manisa Belediyesi Başkanvekili Ziya Elmalı'da açılışta yaptığı konuşmada, İshakçelebi Belediye Başkanı Ulak'tan övgüyle bahsetti. Ulak'ı yaptığı çalışmalardan dolayı takdir ettiklerini ifade eden Elmalı, "Belediye başkanımızın hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Kendisini takdir ediyoruz. Böyle bir başkana her zaman sahip çıkmanız gerekiyor. Kendisine başarılar diliyorum. Açılışını yaptığımız bu yeni tesisin de İshakçelebi'ye hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

"MHP'Lİ BELEDİYELER HİZMET YARIŞINDA"

MHP İl Başkanı Tamer Akkal ise Milliyetçi Hareket Partisi bayrağı altında hizmet veren belediyelerin hizmet yarışı içerisinde olduğunu söyledi. İshakçelebi Belediyesi'nin yeni dönemde kapatılacağına dikkat çeken Akkal, "Maalesef iktidar üyeleri size belediyeyi çok gördüler. Burası önümüzdeki dönemde mahalleye çevrildi. Zamanı geldiğinde bunun cevabını en güzel şekilde vereceğinizden şüphemiz yok" dedi. MHP'li belediyelerin yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde taht kurduğunu ifade eden Akkal, "Bugün Alaşehir'i, Demircisi ve diğer belediyelerimizle birlikte merkez belediyemizin yaptığı hizmetler ortadadır. Manisa'ya dışarıdan gelen misafirler kentin değişimine ortak oluyorlar. Bugün de İshakçelebide'yiz. Belediye Başkanımız beldeye çok güzel bir düğün salonu kazandırmış. Kendisini kutluyoruz. Halkımıza da hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından İshakçelebi Belediye Başkanı Hakan Ulak, Üzüm Düğün Salonu'nun açılış kurdelesini davetliler ile birlikte kesti. Belde Başkanı Ulak, modern ses ve ışık sistemleri ile yaptıkları düğün salonu hakkında davetlilere ve belde halkına bilgi verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İshakçelebi Beldesi Düğün Salonuna Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement