İşhanı Yıkımında Çökme: 1 İşçi Kurtarıldı, 1 İşçiye Ulaşılmaya Çalışılıyor - Son Dakika
Güncel

İşhanı Yıkımında Çökme: 1 İşçi Kurtarıldı, 1 İşçiye Ulaşılmaya Çalışılıyor

İşhanı Yıkımında Çökme: 1 İşçi Kurtarıldı, 1 İşçiye Ulaşılmaya Çalışılıyor

Amasya İl Özel İdaresi İşhanı'nın yıkımı sırasında 6 katlı bina çöktü.

20.12.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya İl Özel İdaresi İşhanı'nın yıkımı sırasında 6 katlı bina çöktü. Beton yığınlarının altında kalan iki iş makinesi operatöründen biri kurtarıldı, diğerine ise ulaşılmaya çalışlıyor.

Amasya'da bugün meydana gelen olayda, belediye tarafından yıkımı devam eden İl Özel İdaresi İşhanı aniden çöktü. Binanın kepçenin üzerine çökmesi nedeniyle operatör Osman Hamurkoparan (31) ile bir başka iş makinesinin operatörü Satılmış Karadoğan (29) beton yığınlarının altında kaldı. Bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Ekiplerin yaralı olarak ulaştığı Satılmış Karadoğan Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Bölge gelen AFAD ekipleri beton yığınlarının altında kalan Osman Hamurkoparan'a ulaşamadı. Evli ve iki çocuk babası kepçe operatörüne ulaşabilmek için ekiplerin çalışması sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşhanının yıkım töreni, geçen 16 Aralık tarihinde Vali İbrahim Halil Çomaktekin ve Belediye Başkanı Ak Partili Cafer Özdemir'in katılımı ile yapılmıştı. Yıkım çalışmaları bugün de devam ediyordu. - Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşhanı Yıkımında Çökme: 1 İşçi Kurtarıldı, 1 İşçiye Ulaşılmaya Çalışılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement