İşi Aksatıp Facebook'a Giren Arkadaşlarını İskeleden Sallandırdılar - Son Dakika
Güncel

İşi Aksatıp Facebook'a Giren Arkadaşlarını İskeleden Sallandırdılar

İşi Aksatıp Facebook\'a Giren Arkadaşlarını İskeleden Sallandırdılar

Kayseri'de bir inşaatta çalışan işçiler, işi aksatarak Facebook'a sık girmekle suçladıkları arkadaşlarını ayaklarına ip bağlayarak inşaat iskelesinden sallandırdı.

05.05.2015 15:11  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Talas İlçesi'ndeki bir inşaatta çalışan işçiler, işi aksatarak Facebook'a sık girmekle suçladıkları bir arkadaşlarını ayaklarına ip bağlayarak inşaat iskelesinden sallandırdı. İşçiler bu fotoğrafı da sosyal medya üzerinden paylaştı.

FACEBOOK'A GİRİP İŞİNİ AKSATTI, ARKADAŞLARI İSKELEDEN SALLANDIRDI

Talas'ın Anayurt bölgesinde özel bir firmaya ait konut inşaatının dış yüzeyine 'mantolama' olarak nitelendirilen yalıtım çalışması yapan işçilerden biri iddiaya göre; sosyal medyayı fazla kullanıp, işleri aksattı. Bu duruma tepki gösteren iki arkadaşı onun ayaklarına ip bağladıktan sonra inşaat iskeletinde sallandırdı ve bunu görüntüledi.
SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

İki işçi, bu fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaştı. İşçilerin şaka amacıyla yaptıkları bu eylem dikkat çekerken aynı zamanda da şaşırttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşi Aksatıp Facebook'a Giren Arkadaşlarını İskeleden Sallandırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • tut: Gayseri dance mal bunlar mall 10 5 Yanıtla
  • esra yılmaz: sakallıda çok yakışıklıymış.bu doğulu esmer erkekler genelde çok karizmatik oluyorlar... 7 7 Yanıtla
  • Dagdakı coban: Biraz oyun oynayalım demişler 11 1 Yanıtla
  • şapoğlu: Dünya'dan malların karesi 2 9 Yanıtla
  • sam55: Gayseri tiplerine bak hele 8 3 Yanıtla
  • Bize Her Yer Trabzon: Cehalet kötü şey. Bunu haber yapana diyom bunu 8 2 Yanıtla
  • Caferbey: Keraneciler sizi 8 0 Yanıtla
  • FATIH TORUNUU: Ya arkadas burda yorum yapan insanlarin arasina hayvan bile olamayacak aptallar var. Yahu adamlar şakayla karisik arkadasina ceza vermis bunun neresine parti karistiriyorsunuz neden hor goruyorsunuz gundi felan diye. Size baksak Allah bilir bitarafinizda donunuz yoktur klavyeden sallayin ayip yaa vallahi ayip hayvan bile olamassiniz. Haber kanali renkli bi haber yapmis stresten uzak ölüm yok kalim yok ne guzel iste. Kandan kavgadan cokmu hoslaniyorsunuz 7 0 Yanıtla
  • BY: İşi aksatip face girmekle sucladiklari arkadaşlarını asıp resmini yine sosyal medyada paylaşmislar: eminim mesai bittikten sonra yapmışlardır : 5 1 Yanıtla
  • beyaaa: AKP 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement