Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika
Güncel

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

Siirt'teki izinsiz gösterilerde hasar gören Doğan Aile Sağlığı Merkezi, onarımdan sonra yeniden hizmete girdi.

13.11.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD'in Suriye'nin Kobani (Ayn el Arap) kentine yönelik saldırıları bahane edilerek düzenlenen izinsiz gösterilerde hasar gören Doğan Aile Sağlığı Merkezi, onarımdan sonra yeniden hizmete açıldı.

Siirt Halk Sağlığı Müdürü Bahadır Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, izinsiz gösterilerde çok sayıda sağlık biriminin kullanılamaz hale geldiğini anımsatarak, bunlardan Doğan Aile Sağlığı Merkezi'ni onardıklarını söyledi.

Merkezin 5 aile hekimiyle hizmetlerine kaldığı yerden devam ettiğini ifade eden Özdemir, şöyle dedi:

"Mülkiyeti Rahimiye Öğrenci Yurdu'nda bulunan bu merkezimizle ilgili hem doktor arkadaşlarımız hem de yurt yetkilileri hasar başvurusu yapmıştı. İçişleri Bakanlığı'ndan gelen destekle merkezde tadilat tamamlandı. Merkezi hizmete açtık. Onarım süresince personelimiz Ulus ve Güres Aile Sağlığı Merkezi'nde hizmet ediyordu."

Eğitim Aile Sağlığı Merkezi'nde de onarım çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:

"Bu merkezimizi de bu ay içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz. Geçici olarak hizmetlerini sürdüren ve mülkiyeti belediyemize ait olan Şehit Hemşire Canan Akkuş Aile Sağlığı Merkezi'nde ise ciddi bir hasar oluşmuştu. Hem il düzeyinde hem de bakanlık düzeyinde girişimlerimiz devam ediyor. En kısa zamanda onun da tadilatına başlanacak." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement