Işid'çi Diye Tehdit Edilen İşçi, Ailesinin Önünde İnfaz Edildi - Son Dakika
Güncel

Işid'çi Diye Tehdit Edilen İşçi, Ailesinin Önünde İnfaz Edildi

Işid\'çi Diye Tehdit Edilen İşçi, Ailesinin Önünde İnfaz Edildi

Adana'da IŞİD militanlarına benzetildiği için daha önce tehdit edildiği ileri sürülen 33 yaşındaki Ethem Türkben, akşam yemeği yediği hamile eşi ve 3 çocuğunun gözleri önünde, kar maskeli 2 kişi tarafından tabancayla öldürüldü.

23.07.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da IŞİD militanlarına benzetildiği için daha önce tehdit edildiği ileri sürülen 33 yaşındaki Ethem Türkben, akşam yemeği yediği hamile eşi ve 3 çocuğunun gözleri önünde, kar maskeli 2 kişi tarafından tabancayla  öldürüldü. Yakınları, tekstil işçisi Ethem Türkben'i PKK'lı teröristlerin öldürdüğünü iddia etti.

Olay, dün akşam merkez Seyhan İlçesi'nin Gülbahçe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yatsı namazından dönen Ethem Türkben, 3 aylık hamile eşi ve 2'si erkek 3 çocuğu ile birlikte akşam yemeğine oturdu. Türkben ailesi, evin avlusunda yemek yerken, arka duvardan atlayan maskeli silahlı 2 kişi, Ethem Türkben'e tabancayla yakın mesafeden ateş etti.

Ağır yaralanan Ethem Türkben, çevredeki vatandaşlar tarafından Özel Güney Adana Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Suruç'ta meydana gelen bombalı saldırı olayını protesto amacıyla düzenlenen korsan gösteriler nedeniyle polisin, olay yerine yaklaşık 2 saat sonra geldiği ileri sürüldü.

Hastaneden alınan Türkben'in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Türkben'in PKK terör örgütü yandaşları tarafından öldürüldüğünü ileri süren yakınları, "Yaklaşık 3 yıl önce namaza başladı. Gönüllü olarak müezzinlik yapıyordu. Kimseye zararı olmayan bir insandı. Ama sırf sakalı yüzünden, İslami yaşantısı nedeniyle PKK terör örgütü tarafından tehdit ediliyordu" dedi.

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Ethem Türkben'in otopsisi yapılırken, ölüm haberini alan yakınları, Kalem Vakfı ile Hüdapar yöneticileri Adli Tıp Kurumu'na geldi. Olay çıkmaması için hazırlık yapan Adana Emniyet Müdürlüğü, Adli Tıp Kurumu'nun bulunduğu sokağın giriş ve çıkışına zırhlı araçları yerleştirdi, müdahale için Çevik Kuvvet Şubesi'nden polisler de hazır bekletildi. Geniş güvenlik önlemi altında otopsisi tamamlanan Ethem Türkben'in cenazesi yakınları tarafından teslim alındı. Bu sırada PKK aleyhine sloganlar atıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce görevlendirilen cenaze aracına alınan Ethem Türkben, toprağa verilmek üzere Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ne götürüldü. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Işid'çi Diye Tehdit Edilen İşçi, Ailesinin Önünde İnfaz Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • siverekli: Büyle bir insanlık varmı yapanın allah bellasını versin 2 1 Yanıtla
  • ali kuşçu: islam dini bu tarz sakal olmadanda yaşanamıyormu 1 0 Yanıtla
  • arda: Allah belalarını versin 0 1 Yanıtla
  • siverek: sakal bırakmak sünnettir onu geçtik siverekte büyük aşiretlere mensub sakallı çok var yemıyor onlara silah sıkasınız anca fakir fukaraya ulan size öyle bi sıkacağızki 0 0 Yanıtla

Advertisement