IŞİD'ci Sanılan Sarıklı Gence Meydan Dayağı - Son Dakika
Güncel

IŞİD'ci Sanılan Sarıklı Gence Meydan Dayağı

İstanbul, Okmeydanı'nda park çevresinde dolaşan sakallı ve sarıklı bir kişiyi IŞİD'ci zanneden mahalle gençleri, şahsa meydan dayağı attı.

19.03.2015 10:01  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, Okmeydanı'nda sürekli polisle çatışmaların yaşandığı Fatma Girik Parkı çevresinde dolaşan sakallı ve sarıklı bir kişiyi IŞİD'ci zanneden mahalle gençleri, şahsa meydan dayağı attı.

KANLAR İÇİN İÇİNDE BULUNDU

Bir esnafın "Polis dövüyorlar" ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ana caddede kanlar içinde bulunan kişinin polis olmadığı öğrenildi. Genç adam hastanede tedavi altına alındı.

"İLK DEFA BURAYA GELİYORUM"

30 yaşında olan ve adını Muhammed Burak Sezer olarak belirten genç, "Sırt çantam sırtımda yürüyordum. Grup beni çevirdi ve dövdü. Üstümü başımı parçaladılar. Hayatımda ilk defa buraya geldim. Başımda da sarık vardı" dedi. (Kaynak: Habertürk)

IŞİD\'ci Sanılan Sarıklı Gence Meydan Dayağı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel IŞİD'ci Sanılan Sarıklı Gence Meydan Dayağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (133)

  • Atilla: PKK ve alevi domuzları sabrımızı taşırmayın memleketiniz Ermenistan da nefesinizi alırsınız 16 64 Yanıtla HÖÖSSSSST: Hösstt deeyyus ağzını topla. ADINA BAKARSAN TÜRKSÜN AMA TÜRKLÜKLE ALAKAN YOK. ALEVİNİN ADINI AĞZINA ALMA. 4 3 adi yaman: Aynen 3 0 Amedi: Valla ben kurdum, kurtlerin gucunden suphem yok. Hele alevileri anlatmama gerek yok, dersim38 de gosterdikleri direnis yeter. Dersimde uni okudum aleviler kavgada aklini alir: sozun ozu, sen yerinde otur sampiyon, devlet destekli islami orgutler bugun var yarin yok. Ama bu halklar burada, aklini alirlar. 1 1
  • Mücevher: Ellerine sağlık:)) 11 54 Yanıtla
  • cenketmekicimizde: sarıkla gezme dinini sokakta yansıtma din gösteriş değildir! 6 50 Yanıtla
  • Be serok jiyan nabe: Bu devirde sarık cübbe adam kertenkeleye özendi herhalde. Ozandan dayağı da yersin dostum 42 14 Yanıtla
  • harbi: Her gördüğün sakallı cübbeliyi işıd çi sanma!! 14 33 Yanıtla
  • Mrt : Ellerinize sağlık 30 16 Yanıtla
  • nacar: okmeydanında olması tesadüf değil malum orası dhkp-c üssü ve hangi zümrenin orda çoğunlukta olduğuda malum herkesçe bilinir. Okmeydanı gazi mahallesi bunlar sicili belli yerler. ışıd sanmışlar sözleri yalan sadece içlerindeki barbarlığı dışa çıkmış ve bunu ışıd yalanıyla örtmüşler. . 13 31 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.


Advertisement