IŞİD'den Barzani'ye Tehdit: Kafanızı Kesmeye Geliyoruz - Son Dakika
Dünya

IŞİD'den Barzani'ye Tehdit: Kafanızı Kesmeye Geliyoruz

Kafa kesme görüntüleriyle gündeme gelen IŞİD militanları, yayınladıkları son videoda Barzani ve PKK'ya tehditler savurup "Kafanızı kesmeye geliyoruz" dedi.

12.11.2014 11:16  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kobani'deki son durumu yansıtan haberlere göre; IŞİD Kürt güçlerine karşı havan topu saldırılarını yoğunlaştırdı, Peşmerge'den Katyuşa'lı yanıt geldi.

ÇATIŞMALAR ŞİDDETLENDİ

Rojava'daki Kobani savaşında IŞİD, peşmerge, ÖSO ve YPG hedeflerine yönelik havan saldırılarını sıklaştırdı. IŞİD, Kobani'nin Cerablus yolu üzerinde bulunan ÖSO ve peşmergenin bulunduğu noktaya saldırı düzenledi. Peşmerge saldırıya Katyuşa füzeleriyle karşılık verdi.

"KAFANIZI KUR'AN'LA KESECEĞİZ"

IŞİD, pazartesi günü yayınladığı yeni bir video kaydında Kobani'ye savaşmak üzere Rakka'dan takviye silahlı mensuplarını gönderdiğini söyledi. Videoda Kobani'ye gönderilmek üzere hazırlanan havan topları da görülürken IŞİD militanlarının ilginç ifadeleri dikkat çekti. Barzani ve PKK'yı tehdit eden IŞİD'liler "Kur'an ve kılıçla kafanızı kesmeye geliyoruz" dediler.

KRİTİK TEPE EL DEĞİŞTİRDİ

Rojava'nın Kobani kentinde, Peşmerge Güçleri ile YPG savaşçıları, IŞİD'in işgali altındaki Miştenur Tepesi'nde yeniden kontrolü sağladı.

IŞİD\'den Barzani\'ye Tehdit: Kafanızı Kesmeye Geliyoruz
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya IŞİD'den Barzani'ye Tehdit: Kafanızı Kesmeye Geliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • stoper: kes kafasını voleyle bu tarafa şutla 52 38 Yanıtla
  • mahmut: düşündüğün şeye bak senden kıymetlimi kes gitsin 58 31 Yanıtla
  • CUMALİ: cokkk korktuk cok 39 49 Yanıtla
  • isis: DEMEKKİ BARZANİ VE PKK CANINIZI ÇOK YAKTI 60 24 Yanıtla seher: Lan senin canini bir yakarim varya yedi ceddin gelse mehrem olmaz 2 2
  • selma: Ancak gariban turkmenlerin kafasini kesersiniz maymunlar yasasin kobani 49 33 Yanıtla
  • adana: çekirdekten yetişme barzaniye sadamın gücü yetmedi, senmi kesecen, ha ha, youtube ye yaz ŞIVAN PERVER KUZEY IRAK KONSERİ ama sonuna kadar izle, o zaman peşmergenin ne olduğunu öğrenirsiniz 35 42 Yanıtla mehmet: rahmetli saddam ne bilsin barzaninin onu kalleşce satacağını 3 4 adana: SAF safay hiç tarih okumadınmı daha dünkü olaylar , sadam 2 yıl boyunca bütün ordusuyla saldırdı kürtlere, ENFAL diye bişey biliyonmu veya halepçeyi hiç duydunmu , genede baş edemedi kürtlerle amerika son aşamaydı , tarihten bir iki sayfa oku tafsiye ederim 4 2
  • Izmirli: Köpeklerin Duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı işit ismi üzerinde iş.it 52 24 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement