Işid'den Kurtarılan Özel Harekatçının Babasıyla Kavuşma Anı - Son Dakika
Güncel

Işid'den Kurtarılan Özel Harekatçının Babasıyla Kavuşma Anı

Işid\'den Kurtarılan Özel Harekatçının Babasıyla Kavuşma Anı

IŞİD’in elinden kurtarılan Ordulu özel harekat polisi Bünyamin Uluduğ, babası Selami Uludağ tarafından gözyaşlarıyla karşılandı.

23.09.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD'in elinden kurtarılan Ordulu özel harekat polisi Bünyamin Uluduğ, babası Selami Uludağ tarafından gözyaşlarıyla karşılandı.

IŞİD'in elinde rehin bulunan Musul Konsolosluğu personelinden özel harekat polisi Bünyamin Uludağ, Ordu'da babası tarafından gözyaşları ile karşılandı. Duygusal anların yaşandığı buluşmada babasının elini öpen özel harekat polisi Bünyamin Uludağ, ona sımsıkı sarılarak hasret giderdi.

Çalışmak için il dışında bulunan baba Selami Uludağ, haberi alır almaz Ordu'ya geldiğini vurguladı. Oğlunun da aralarında bulunduğu rehinelerin serbest kaldığını televizyondan öğrendiğini belirten baba 50 yaşındaki Selami Uludağ, 8 aydır oğlunu görmediğini belirtti. Oğlunun rehin tutulduğu günlerde gözüne uyku girmediğini ifade eden Uludağ, kurtarıldığı haberini aldıktan sonra günlerin çok hızlı geçtiğini söyledi.

Bir oğlunun da Tunceli'de uzman çavuş olarak görev yaptığını belirten baba, oğlunun kurtarılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kameralara konuşmayan baba ve oğul, memleketleri Gölköy'e hareket ettiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Işid'den Kurtarılan Özel Harekatçının Babasıyla Kavuşma Anı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement