Işid'e Karşı Protesto Gösterileri ve Olaylar Devam Ediyor (9) - Son Dakika
Güncel

Işid'e Karşı Protesto Gösterileri ve Olaylar Devam Ediyor (9)

Işid\'e Karşı Protesto Gösterileri ve Olaylar Devam Ediyor (9)

Diyarbakır'da İLK BELİRLEMELERE GÖRE 5 KİŞİ ÖLDÜ Bu gece sokağa çıkma yasağı ilan edilen Diyarbakır'da iki gündür yaşanan olaylarda ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü.

08.10.2014 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da İLK BELİRLEMELERE GÖRE 5 KİŞİ ÖLDÜ

Bu gece sokağa çıkma yasağı ilan edilen Diyarbakır'da iki gündür yaşanan olaylarda ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü. Yetkililer, yaptıkları çalaşmada olayda ölen 5 kişinin kimliklerini tespit ettiklerini ve bu kişilerin hastanelerin morglarında bulunduğunu bildirdi. Hastanelerde durumları ağır yaralıların da bulunduğu belirtilirken, başka ölüm olaylarının olup olmadığının araştırıldığı ifade edildi. Yetkililer çalışmanın tamamlanmasının ardından resmi bir açıklamanın yapılacağını belirtti.

DİYARBAKIR'DA OKULLAR TATİL

Valiliğin yarın saat 07.00'ye kadar sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Diyarbakır'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, "Diyarbakır Valiliği tarafından alınan karar gereğince 08.10.2014 Çarşamba günü ilk ve orta dereceli (İlkokul-Ortaokul-Lise) okullarla Halk Eğitim Merkezleri bir 1 gün süreyle tatil edilmiştir" denildi.

BATMAN'DA 1 KİŞİ ÖLDÜ, ASKER ŞEHRE İNDİ

Batman'da bugün çıkan olaylarda Turgut Özal Bulvarı mevkiinde 23 yaşındaki Emrah Demir, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Demir, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İki gündür süren olaylar nedeniyle Valiliğin sokağa çıkma yasağının yanısıra okulları bir gün (Çarşamba) tatil ettiği Batman'da, akşam saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerler kent merkezine indi. Kentte güvenlik en üst seviyeye çıkarılırken, polis araçlarından halka sokağa çıkma yasağı ilan edildiği anonslarla duyuruldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Işid'e Karşı Protesto Gösterileri ve Olaylar Devam Ediyor (9) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement