IŞİD'in Zehirli Hayvanları Kullandığı Yöntem Korku Saçıyor - Son Dakika
Dünya

IŞİD'in Zehirli Hayvanları Kullandığı Yöntem Korku Saçıyor

IŞİD militanları Irak'ta terör ve korku saçmak için şimdi de zehirli hayvanları tüplere doldurarak, şehirlerin ve kasabaların içine bombalıyor.

16.12.2014 12:45  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD militanları, Irak'ta terör ve korku saçmak için yeni yöntemler deniyor. Bunlardan sonuncusu zehirli hayvanları tüplere doldurarak, şehirlerin ve kasabaların içine bombalamak. Tüplere doldurdukları hayvanları kasabalara ve şehirlere fırlatan militanların bu saldırısının 'psikolojik etkisinin' oldukça ciddi olduğu belirtildi.

ESKİ NATO SORUMLUSU: BU BİR DELİLİK

İngiliz eski NATO biyolojik ve kimyasal silah sorumlusu Hamish de Bretton-Gordon'un yaptığı açıklamada, "Bu bir delilik. IŞİD doğaçlama olarak yeni korku saçacak silahlar ve bunları ateşleyecek cihazlar üretiyor. Akrep Bombaları da panik yaratıyor. Akrepler güçlü hayvanlar, kilometrelerce fırlatılmalarına rağmen, tüp patlayınca dışarı çıkıp her tarafa ilerliyorlar. Bazı akrepler oldukça zehirli ama bombanın ana fikri korku yaratmak." diye konuştu.

CAN ALMIYOR AMA...

Bretton-Gordon 60 santimetrelik bombaların can almadığını ancak dev bir psikolojik etkisi olduğunu ifade etti.

Akrep Bombası'nın geçmişi, milattan sonra 198 yılına dayanıyor. Dönemin Iraklıları, Akrep Bombası'nı Roma-Pers savaşlarında kendilerini Romalıların işgaline karşı korumak amacıyla kullandılar.

IŞİD\'in Zehirli Hayvanları Kullandığı Yöntem Korku Saçıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya IŞİD'in Zehirli Hayvanları Kullandığı Yöntem Korku Saçıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ada: pkk zaten zehirli bir hayvan 42 50 Yanıtla yusuf islam: bu kuyruk acısı ne anlamadım popunuzda sivilce çıksa kürdlerden biliyorsunuz. ne bu kin nefret anlamadım. islam adı altında müslümanları vahşice katleden. islam dinini dünyaya kötü, vahşi, acımasız olarak gösteren halbuki islamla müslümanlık la alakası olmayan. sadece müslümanları katleden. kurşuna dizen, vahşi katliamlar yapan bu dinsiz örgüte sırf kürdlerle savaşıyorlar diye. alkış tutmanız doğrumu sizce. ALLAH a nasıl hesap vereceksiniz şimdiden düşünün? 38 12
  • hasan: adamların kafa çalışıyor efferim 38 29 Yanıtla
  • baybars: ya Allah aşkına akıl var fikir var, bu haber uydurma ve algı oluşturma haberi. . . IŞİD in akrep yetiştirme çiftliği mi var ki, o kadar akrebi bulacakta. bomba içine yerleştirecek. . . dünyada en büyük savaş algı savaşıdır. . . Işid olduğundan büyük ve herşeye kadir ve bi o kadarda acımasız bir güç gibi gösteriyorlar. . . oysa uydurmazyon. . . dünyada en tehlikeli örgüt ABD dir. . dünyanın başına beladır. . . 25 9 Yanıtla
  • Hasan: Kesin akp nin koyunlaridir 18 15 Yanıtla
  • sungur: krolarda amonyakla tezek bombası yapıyor ne var bunda 18 15 Yanıtla ahmet: torko herkes size barbar iğrenç insan dışı varlık diyor bi kürtlere gücünüz yetiyor merak etmeyin asyaya dönüşünüx yakıdır barbar çadırcı tırko yaşasın ermeniler kahrolsun türkler haahahha türkler beni dinlemesin kokuyorlar diyen justi, n bieberi unuttunmu . öpeğim tük gibi kokuyor diyen ermeni kardeşimiz dan bilzerianı unuttunmu hahaahahahha )::)):) 2 1
  • evin kaya: guantanamoda yazilan insanligin kara lekesi iskence ve psikologlarinizca bulunan yontemleriniz olmasin bu dogaclama teknik dedikleriniz katliamin akil almaz yontemlerini uyguladiginiz islam cografyasi sonunuz olsun. vahsi yaratiklar, sizi.isid sizin eseriniz kodlayip programladiginiz eserinizle gizli gizli gurur duymaya reklamini yapmaya devam ediyorsunuz.bir gun uzerine bastiginiz icin aci ceken yer nefes aldiginiz icin kederlenen gok ve ehli nin laneti ile insaellah dunya siz zalimlerden tuzakcilardan hainlerden kurtulacak ve rahat bir nefes alacak insanlik.insaellah o gunleri gorup huzurla yasayanlardan oluruz.Amin amin amin Ecmain 26 2 Yanıtla
  • hülya: bıktık artık şu işid den müslümanlıkla hiç bir alakası olmadığını sapkın ruh hastası bi örgüt oldukları ortaya çıksada rahatlasak 17 6 Yanıtla
  • YAKINDA SİZLERİDE KESECEK: NEO KORKTUNUZ MU? KORKUN KORKUN. . ALLAH KFR LERİ BÖYLE ORDULARI ÜZERİNİZE SALARAK KORKUTUR. . 4 YILDIR UGRAŞIYORLAR SİZİN GİBİ BATI PİSLİKLERİNİ TEMİZLEMEK İÇİN 4 YIL. . ANLAYIN NASIL DOLMUŞLAR ÜLKELERE SIZIP AJANLIK YAPIYORLAR ANLAYIN. . BİTMİYOR KFR LER BİTMİYOR. !! HER YERER SIZMIŞLAR. . ANLAYIN TEHLİKEYİ VE FARKINDA OLUN ARTIK. . . TÜRKİYE DE AYNI SORUNLA KARŞI KARŞIYADIR. ÜLKEMİZ AJAN KAYNIYOR VE TEMİZLENMEDEN ASLA ÇÖZÜME VARILAMAZ VE ASLA ÜLKEDE SUKUNET VE BARIŞ SAGLANAMAZ. !! 7 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement