IŞİD'in Saldırısından Korkan Suriyeli Grup, Nusaybin'e Akın Etti - Son Dakika
Güncel

IŞİD'in Saldırısından Korkan Suriyeli Grup, Nusaybin'e Akın Etti

Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) saldırısından korkan bir grup Suriyeli, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sınır bölgesinde toplandı.

16.09.2014 20:52  Güncelleme: 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün Suriye'nin Kamışlı kentine havan saldırısı sonrası, onlarca suriyeli, sınır hattına gelerek Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne geçmek istedi.

TÜRKİYE'YE GİRMEK İSTEDİLER

Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin Kamışlı kent merkezine IŞİD tarafından havan topları atıldığı iddiaları üzerine bir grup Suriyeli, Nusaybin ilçesinde sınıra gelerek, Türkiye'ye geçiş yapmak istedi.

ASKER GEÇİŞE İZİN VERMEDİ

Güvenlik güçleri, Suriyelilerin geçişine izin vermezken, sınırdaki güvenlik önlemleri de artırıldı. Olayı duyan Nusaybin'deki bazı Suriyeliler de sınıra geldi. Kamışlı tarafındaki çocuklarının Nusaybin'e geçirilmesini isteyen aileler, polisten yardım istedi.

POLİS: UZAKLAŞIN

Zırhlı araçlardan yaptıkları anonslarla vatandaşların sınır bölgesini boşaltmasını isteyen polis, Nusaybin tarafında sınırda toplananları bölgeden uzaklaştırdı. Öte yandan, Kamışlı tarafında dumanların yükseldiği görüldü.

IŞİD\'in Saldırısından Korkan Suriyeli Grup, Nusaybin\'e Akın Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel IŞİD'in Saldırısından Korkan Suriyeli Grup, Nusaybin'e Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • murat: memleketimin haline bak heryer terörist içeride sınırda sebep kim akepe 22 5 Yanıtla
  • Yazık: vay arkadas, ülkemiz yol gecen hanına döndüya. . Millet elini kolunu sallayarak giriyor 20 3 Yanıtla
  • mustafa: işid pkk yi mahvetmiş yerle bir etmiş 8 7 Yanıtla
  • Kutuphaneci: arap olursa içeri alırlar türkmen olursa sınırda bekletirler 4 0 Yanıtla
  • as: kogun gitsinler 4 0 Yanıtla
  • SİVASLI: YAZIKLAR OLSUNMersinde bir hemşire ( E. G. ) : Işid militanlarını tedavi etmekten bıktık. Biz tedavi ediyoruz onlar da ayağa kalkıp gidip kafa kesiyor. ( Sizi bu günlere getirenlere lanet olsun diyorum başka da hiç) 2 0 Yanıtla
  • aliadem: Kürt ittifak güçleri Allah'ın izniyle ışıt( işeyen itler) zebanilerini tekrar cehennemlerine gönderecek. Bu itler en yanbani hayvandan daha aşağılık mahluklardır. Korkaklar, sadece sivilleri öldürürler. Kürtleri görünce ayet-ül Kürsü görmüş şeytan gibi kaçarlar. Zaten bunların diğer adı da IRAK -ŞAM ŞEYTANLARI TERÖR ÖRGÜTÜDÜR. Silikler, çünkü her olayda yüzlerini gizlerler. ışıd korkakların siliklerin, aşağılıkların toplantıdı dipsiz bir kuyudur. 0 1 Yanıtla

Advertisement